Bilic: 2. Dünya Savaşı'nda değiliz

Bilic: 2. Dünya Savaşı'nda değiliz

SPOR Haberleri

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Galatasaray maçındaki fotoğrafını yorumladı: 2. Dünya Savaşı'nda değiliz

Slaven Bilic, G.Saray-F.bahçe derbisinde G.Saraylı taraftarlarla fotoğraf çektirmişti.Hırvat teknik adam, "Beşiktaş'a sadakati tartışılmayan bir hoca olarak, rakip taraftarı görmezlikten gelmek, sizi Beşiktaş'a daha sadık bir hale getirmez. Kartal pençesini yapmak bile bizim adımıza bir artıdır" dedi. nbsp;Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, G.Saray-F.Bahçe derbisinde G.Saraylı taraftarlarla 'kartal pençesi' hareketi yaparak fotoğraf çektirmesiyle ilgili olarak, "İkinci Dünya Savaşı'nda değiliz. Karşımızdakiler de Almanlar değil. Rakip halinde olduğumuz takımlar ve kulüpler" dedi. Bunun kendisi için problem teşkil etmediğini belirten Bilic, "Diğer takımların taraftarlarıyla bir araya gelmek, onlarla konuşmak, ya da fotoğraf çektirmek benim için gerçekten memnuniyet verici. Onların bu isteklerini geri çevirmek beni daha sıkı bir Beşiktaşlı haline getirmez. Belki bunu söylemek bile ayıp ama Beşiktaş'a sadakati tartışılmayan bir hoca olarak, rakip taraftarları görmezlikten gelmek, sizi Beşiktaş'a daha sadık bir hale getirmez. Kartal pençesini yapmak bile bizim adımıza bir artıdır, avantajdır" diye konuştu.
Sezon sonunda takımın tamamını değiştirmeyeceklerini ifade eden Bilic, "Bu takım gerçekten takdir edilmeyi hak ediyor. Transfer döneminde mutlaka aktif olmaya çalışacağız. Bu demek değil ki yabancıların tamamı kulüpten ayrılacak. Transferde hem Türk hem yabancı oyunculara yöneleceğiz. Ancak bu mali konulara ve bizim ihtiyaçlarımıza bağlı" dedi.
Kayserispor nbsp;itirazında haklı
Kayserispor maçında rakibin penaltı ve kırmızı kart itirazlarıyla ilgili ise Bilic, "Bana kalırsa hiçbiri için yüzde yüz penaltı denilemez ama İsmail'in pozisyonu için penaltı verilebilir. Kırmızı kart itirazında da haklılar. Bu sezon ilk defa lehimize olan hakem kararlarından bahsediyoruz. Çünkü sezon boyunca ne yazık ki şikayet etmek durumunda kaldık" sözlerini kullandı.

Dany'ye nbsp;sahip çıktı
Eleştirilerin odak noktası haline gelen Dany'ye sahip çıkan Bilic, "Bir stopere ihtiyacımız vardı ve seçeneklerimiz sınırlıydı. Dany en makul görünen seçenekti. Onun pozisyonundaki oyuncular için zorlayıcı bir taraf var. Şimdiye kadar gösterdiği performans benim için oldukça tatmin edici. Dany, ne Slaven Bilic'in, ne Önder Özen'in, ne de başkasının oyuncusu. Dany Beşiktaş'ın oyuncusu. Asla ve asla kibirli davranan bir oyuncu değil. Tavrıyla ilgili hiçbir olumsuzluk yok. Elinden geldiğince uzlaşmacı davranıyor" sözlerini kullandı.

HÜSEYİN?EROĞUL





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...