Hakan Şükür'e büyük şok! İsmi oradan kaldırıldı

Hakan Şükür'e büyük şok! İsmi oradan kaldırıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul Sancaktepe Belediye Meclisi, eski sporcu Hakan Şükür'ün adı verildiği statta isim değişikliği kararı alındı. Şükür Twitter adresinden cevap verdi

İstanbul'un Anadolu yakasındaki Sancaktepe ilçesinde 2010 yılında hizmete açılan tesis, Sancaktepe Belediyesi Hakan Şükür Stadyumu olarak adlandırılıyordu. 7 bin kişilik stat, 3. Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor'un maçlarına da ev sahipliği yapıyordu. Lakin dün stadyumda Hakan Şükür'ün ismi belediye ekiplerince kaldırıldı. Sancaktepe Belediye Meclisi'nde stadın isminden Hakan Şükür ibaresinin kaldırılması yönünde karar alındığı öğrenildi. Belediye yetkilileri de bu bilgiyi onaylarken stadın yeni isminin daha sonra belirleneceği kaydedildi. Milletvekili seçildiği Ak Parti'de istifa eden ve şu anda bağımsız milletvekili olan Hakan Şükür olayla ilgili resmi Twitter hesabında, "Duvarda resmin olacağına alemde ismin olsun. :)) Hakan Şükür'ün ismi stadyumdan söküldü" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...