Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'na saldıran zanlı adliyede

/ Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu'na saldıran zanlı adliyede

GÜNDEM Haberleri  / AA

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na TBMM'de saldırıda bulunduktan sonra gözaltına alınan Orhan Ö. adliyeye sevk edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'de saldırıda bulunduktan sonra gözaltına alınan Orhan Ö. adliyeye sevk edildi. Geceyi Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde gözaltında geçiren zanlı, sabah saatlerinde polis tarafından adliyeye getirildi.

Orhan Ö'nün, terör suçlarına bakma görevi bulunan Cumhuriyet Savcısı Sadık Bayındır tarafından ifadesinin alınması bekleniyor.

nbsp;"CHP GRUBUNA KATILMAK İÇİN GELDİM"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırısı nedeniyle gözaltına alınan Orhan Ö., polise verdiği ifadede sabah evinden çıkarak halk otobüsü ile Ankara'ya geldiğini belirtti. Halk otobüsünden inmesinin ardından Güvenpark'a yürüdüğünü ve Meclis'e dolmuş ile gittiğini söyleyen zanlı, CHP grubuna girmek için geldiğini iddia etti. "Kafa atacam" şeklinde bir ifadede bulunmadığı öğrenilen zanlı, "Bekledim, yumruk vurdum" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...