Puan farkı resmen 10

Puan farkı resmen 10

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu, ligde 10 Mart günü oynanan ve olaylar sebebiyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili kararını açıkladı.

Karşılaşma sarı-lacivertli takım lehine 3-0 tescil edildi. Fenerbahçe'ye verilen 3 puan sonrasında sarı-lacivertli takımın puanı 63 oldu ve en yakın takipçileri Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki puan farkı 10'a çıktı. Gergin başlayan Trabzon'daki karşılaşma, bordo-mavili taraftarların sahaya çok sayıda yabancı madde atması sebebiyle 45+9. dakikada hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmişti. nbsp;FENER KILÇIK ATTI! nbsp;Olaylı maçın 3-0 Fenerbahçe'nin lehine tescil edilmesinin ardından sarı-lacivertlilerin haberi instagram hesabından duyurma şekli dikkat çekti. Sarı-lacivertli kulüp kılçıklı bir balık görseli kullanıp Trabzonspor'un 'hamsi' lakabına göndermede bulundu. Bordo-mavililer ise buna instagram'dan 'Hababam Sınıfı' videosuyla karşılık verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...