AK Parti'den o saldırgan hakkında flaş açıklama

AK Parti'den o saldırgan hakkında flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri

Hüseyin Çelik, Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Ö. hakkında flaş açıklamada bulundu.

Hüseyin Çelik dün Kemal Kılıçdaroğlu'nda Meclis'te yumruklu saldırıda bulunan Orhan Ö'nün AK Parti üyesi olduğunu söyleyerek nbsp;'Orhan Ö. AK Parti üyesiydi saldırı sonrası ihraç edildi' dedi.

Ak Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

nbsp;1) Sn. Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012'de emirdağ'da partimize kaydolduğu tespit edilmiş ve olay sonrası derhal ihraç edilmiştir.

nbsp;2) 9 milyon küsûr üyemiz vardır. Onlarca sabıkası olan birinin Partimize üye kabul edilmesini, ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz.

Gürsel Tekin'den yumruklu saldırı ile ilgili açıklama
CHP, yaşanan olayın münferit bir olay olmadığını düşünüyor. Tekin, Orhan Övet'in AK Parti üyesi olduğunu önceden bildiklerini söyledi.Gürsel Tekin, şahsın Meclis'te en stratejik yerde durduğunu, olası bir yanlış anlamada CHP-BDP kavgasının bile yaşanabileceğini aktardı. Tekin, "Hayatında ilk kez geldiği TBMM'de nerede duracağını çok iyi biliyor. En stratejik, en kritik, BDP'nin kapısının önünde bekliyor ve eylemini gerçekleştiriyor. Bizler, milletvekillerimiz, BDP'li milletvekilleri orada olmasa, CHP'liler bu şahsın BDP'li olduğunu varsayarak bir BDP-CHP çatışmasının kaçınılmaz olduğu görülüyor. Böyle sıradan, münferit dolaşıyorum, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na bu eylemi gerçekleştireyim demesi söz konusu değil" diye konuştu.Gürsel Tekin, Meclis'e gelmeden şahsın yanında kimse olup olmadığının kameralardan incelenebileceğini söyledi. Tekin, failin arkasında başka güçlerin olduğuna inandıklarını belirtti. Tekin, "Elbette CHP çaresiz değildir.Önümüzdeki çok ciddi belgeler, bilgiler var. Belgelerin sağlıklı olup olmadığını önümüzdeki saatlerle kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...