Sivasspor iddialı: Galatasaray'dan çekinmiyoruz

/ Kaynak: DHA
Sivasspor iddialı: Galatasaray'dan çekinmiyoruz

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor'un 2 gözde futbolcusu Ziya Erdal ve Korcan Çelikay, "3 puan hedefliyoruz" dedi.

Teknik sorumlu Roberto Carlos nezaretinde kulüp tesislerinde bugün gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular gruplara ayrılarak dar alanda pas çalıştı. Antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana, hafif sakatlıkları bulunan Abdurrahman ve Mehdi katılmadı.


ZİYA ERDAL:"KAZANABİLECEĞİMİZ MAÇTI"
Antrenmandan önce basın mensuplarının sorularına cevap veren Ziya Erdal, şunları söyledi: "Biz zor bir Bursaspor karşılaşması oynadık. Farklı bir karşılaşma oldu bizim için. Kazanabileceğimiz bir maçtı. O karşılaşma geride kaldı. Şimdi Galatasaray'a konsantre olduk. Bütün gücümüz ile Galatasaray karşılaşmasına çalışıyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. Onların da matematiksel olarak şampiyonluk şansları var. Bizim de Avrupa iddiamız devam ediyor. Güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. İki taraf da taraftarlara güzel bir futbol izletecektir. Ama bizim daha çok kazanmaya ihtiyacımız var. Bu yıl bizim hiç bir takıma karşı bir çekincemiz olmadı. Kendi sahamızda oynayacağımız için her hangi bir çekince yok. Çıkıp kendi kimliğimizi sahaya yansıttığımız sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum."


KORAY:"KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK" nbsp;
Kaleci Korcan Çelikay ise şöyle konuştu: "Kaybettiğimiz karşılaşmalardan sonra sahamızda kim olur ise olsun kazanmamız gerekiyor. Avrupa kupalarına gitmek istiyorsak kaybetmeye tahammülümüz yok. Son 6 maçımız. Sahamızdaki maçları mutlak kazanmak zorundayız. Rakibin kim olduğu önemli değil. Bizim için önemli olan 3 puanı almak. Galatasaray büyük takım, maç zorlu geçecek ama biz elimizden geleni yapacağız. İnşallah galibiyet ile ayrılacağız."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...