İşte Orhan Övet'İn ilk ifadesi!

/ Kaynak: İHA
İşte Orhan Övet'İn ilk ifadesi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Dün Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Orhan Övet polise ilk ifadesini verdi..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'de saldırı gerçekleştiren Orhan Övet, polise verdiği ilk ifadesinde herhangi bir örgütle bağlantısı olmadığını belirterek, saldırıyı Kılıçdaroğlu'nun seçimden önceki konuşmalarından rahatsız olduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti. Ayrıca Övet'in kendisini tokatlayan vekillerden şikayetçi olduğu da belirtildi.
Saldırgan Emniyet'teki ifadesinin ardından adliyeye getirildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırının ardından gözaltına alınan Orhan Övet, polise verdiği ilk ifadede Kılıçdaroğlu ile Hasanoğlan'a geldiğinde karşılaştıklarını belirterek, "Saldırıyı 1 ay önce planladım. Seçimden önceki konuşmalarından rahatsız olmuştum. Kendi başıma yaptım, herhangi bir örgütle bağlantım yok" dedi.
Polisin zanlı Orhan Övet'in evinde arama kararı çıkarması beklenirken, Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele ekipleri saldırganın bağlantılarını çözmek için geniş çaplı bir çalışma yürütüyor. Saldırganın kimliğinin parmak izi tespiti ile belirlendiği öğrenilirken, CHP'nin Kılıçdaroğlu adına bir şikayet dilekçesi verebileceği kaydedildi. Polis ayrıca, saldırganın Facebook sayfasını da inceliyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...