Kız arkadaşına 'benim paramı yedin' dedi, kezzap döküp bıçakladı

/ Kaynak: İHA
Kız arkadaşına 'benim paramı yedin' dedi, kezzap döküp bıçakladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sokakta gördüğü eski kız arkadaşına 'sen benim paramı yedin, bunu yanına bırakmam' dedi plastik şişedeki kezzabı üzerine fırlatıp bıçakladı.

Adana'da bir kişi, eski kız arkadaşının üzerine kezzap döküp sırtından bıçakladı.Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Kadir K. (27), sabah yolda yürüyen eski kız arkadaşı Tuğba C.'nin (21) peşinden gelerek, "Sen benim paramı yedin, bunu yanına bırakmam" diye bağırıp, plastik şişe içerisindeki kezzabı üzerine fırlattı. Ayaklarına ve vücudunun bazı bölgelerine kezzap döküldükten sonra kaçan genç kızı yakalayan Kadir K. kendisine engel olmak isteyen vatandaşları, yanında getirdiği ekmek bıçağıyla tehdit ederek uzaklaştırdı.Kadir K. daha sonra saçlarından tuttuğu genç kızı sırtından bıçakladı. Vatandaşlar ise Kadir K.'yi tekme ve yumruklarla etkisiz hale getirdikten sonra olay yerine gelen polise teslim etti.Yaralanan Tuğba C., olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kız arkadaşına 'benim paramı yedin' dedi, kezzap döküp bıçakladı

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...