Trabzonspor'dan destek çağrısı

Trabzonspor'dan destek çağrısı

SPOR Haberleri

Hami Mandıralı, kritik bir süreçten geçtikleri için bordo mavili camiadan destek istedi, "Bir tane Trabzonspor var. Başka takımımız yok" dedi.

Antrenmandan önce basın mensupları ile sohbet eden Hami Mandıralı, zaman zaman yapılan hatalar ve kusurların eleştirileceğini belirtirken, "Ama yapıcı olmak gerekiyor. Yıkıcı olmak elimizdeki takımımıza zarar verir" diye konuştu. nbsp;Hami Mandıralı, sahalarında oynadıkları Fenerbahçe maçının tamamlanmaması nedeniyle üzgün olduğunu tekrarlarken, "Karşılaşmaya çok iyi hazırlanmıştık ve iyi de oynuyorduk. Şimdi rakip oynamadan 3 puanı aldı. Bu bizi gerçekten çok üzdü. Keşke o maç oynansaydı" dedi.


TRABZONSPOR KOŞU REKORUNU KIRDI
Hami Mandıralı, Gençlerbirliği maçında sezonun koşu rekorunu kıran futbolcularını özel olarak tebrik etti. Kayserispor maçında toplam 109 kilometre koşan bordo mavili futbolcular, Gençlerbirliği maçındaki 114 kilometre ile sezon rekorunu geliştirdi.
Bourceanu ve Özer ise koşu mesafeleriyle takım arkadaşlarına fark attı. Mandıralı, bu sabah yapılan antrenman öncesi futbolcularıyla bu bilgileri paylaştı, gösterdikleri başarılı grafik nedeniyle oyuncularını kutladı. Hami Mandıralı, takımın artan kondisyonu nedeniyle Portekizli kondisyoner Miguel'i de tebrik etti.


ZOKORA İLE COLMAN ANTRENMANDA
Trabzonspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Bamba ile eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesinde bulunan Malouda ve Gençlerbirliği maçında hafif şekilde sakatlanan kaleci Onur katılmadı. Antrenmana çıkan Bosingwa ise Hami Mandıralı'dan izin alarak salonda çalıştı. nbsp;Bu arada geçtiğimiz günlerde İstanbul'da evlenen Zokora ile düğüne izinsiz olarak gittiği için son 2 çalışmaya alınmayan Colman da takımın çalışmasına katıldı. Mandıralı'nın 2 oyuncusuna da, "Antrenman performansınızla kendinizi affettirin" dediği öğrenildi. Bordo mavililer antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Oldukça hırslı geçen antrenmanda Adrian, Özer ve Zokora hırslarıyla dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...