Kılıçdaroğlu'na saldıran şahsın cezası belli oldu

Kılıçdaroğlu'na saldıran şahsın cezası belli oldu

GÜNDEM Haberleri

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Orhan Ö, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak önceki cezasının kalan kısmını çekmek üzere cezaevine girecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'de saldırıda bulunduktan sonra gözaltına alınan Orhan Ö, bu soruşturmadan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Orhan Ö'yü sorgulayan Nöbetçi Ankara 2. Sulh Ceza Mahkemesi, saldırı soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Sadık Bayındır'ın talebi doğrultusunda adli kontrol kararı verdi. Adli kontrol kapsamında Orhan Ö'ye, "konutunu terk etmeme" tedbiri uygulanacağı kaydedildi.

Ancak Orhan Ö'nün, daha önce çarptırıldığı ve şartla salıverildiği başka bir cezaya ilişkin denetimli serbestlik şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının hakkındaki denetimli serbestlik kararını kaldırdığı ve yakalama kararı çıkardığı öğrenildi.

Orhan Ö'nün, bu nedenle, daha önce çarptırıldığı hapis cezasının kalan kısmını çekmek üzere cezaevine gönderileceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...