Evlilik teklifi etti ama başına bakın ne geldi..

Evlilik teklifi etti ama başına bakın ne geldi..

YAŞAM Haberleri

AVM'de hazırladığı bir plan ile evlenme teklifi eden gencin kız arkadaşı teklifi reddederek romantik gencin kafasına küçük bir gitarla vurdu.

Dubai'de bir AVM'de meydana gelen olayda ilk olarak 2 Hintli gencin müzik çalan bir grubun yanına yaklaştığı görülmekte. Bu sırada gitar çalan görevlinin elinden mikrofonu alan genç sevgilisine dönerek konuşmaya başlıyor. 3 ay önce tanıştığı sevgilisini çok sevdiğini ve onunla birlikte olduğu için çok mutlu olduğunu belirten genç daha sonra ise diz çökerek kız arkadaşına evlenme teklifi etmeye hazırlanıyor. Bu sırada kız arkadaşının "dur" demesine rağmen hareketine devam eden genç aniden kız arkadaşının arkada bulunan müzisyenlerden birinin gitarını alarak kafasına vurmasıyla neye uğradığını şaşırıyor. Olay sonrası AVM'de büyük bir sessizlik yaşanırken genç ise hayal kırıklığına uğruyor.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...