Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

En genç belediye başkanı, işe yürüyerek gidiyor

En genç belediye başkanı, işe yürüyerek gidiyor

GÜNDEM Haberleri

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, makam aracı ile değil yaya olarak işe gidiyor.

Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçilen 37 yaşındaki Eyüp Eroğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren mesai saatlerine ayrı bir önem veriyor. Halkla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Eroğlu, sabahları ise işe makam aracı ile değil yürüyerek gitmeyi tercih ediyor. Behzat Bulvarı'ndaki evinden çıkarak yaklaşık 1,5 kilometre mesafedeki başkanlık makamına yürüyerek geçen Başkan Eroğlu, yolda gördüğü vatandaşlarla sohbet edip, çay içerek hal hatır soruyor. Ayrıca gördüğü eksikleri yapılması için talimat veren Başkan Eroğlu, saat 08.00'de mesaisine başlamaya özen gösteriyor. Mümkün olduğu kadar makam aracını kullanmadan belediyeye yürüyerek gitmeyi tercih ettiğini ifade eden Başkan Eroğlu, "Sabahları insanlara hayırlı işler demek, onların yüzlerindeki o tebessümü görmek hem bizleri hem de vatandaşımızı mutlu ediyor. Biz halkın içindeki bir insanız vatandaşımızla birlikte beraber hareket eden insanız. Bunu da bir anlamda göstermiş oluyoruz" dedi.
En genç belediye başkanı, işe yürüyerek gidiyor
Mesai saatlerine önem veren Başkan Eroğlu, "Atalarımız 'erken kalkan yol alır' demiş. Bizde erken kalkıp belediyemizin işlerine koyulup verimli bir şekilde mesaimizi de kullanmaya çalışıyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımız da buna önem veriyorlar. Ne derler 'iyi çalışanın elinden hiçbir şey kurtulmaz.' Biz de tüm ekiplerimizde Allah'ın izni ile Tokat'ta çok güzel işler yapacağız" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN EN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI"
Türkiye'nin en genç belediye başkanı olmasının kendisine ayrı bir motivasyon kattığını ifade eden Başkan Eroğlu, "Gençliğimizin, dinamizmimizin, enerjimizin yansımasını Tokat'a gösteriyoruz. Bundan sonra da göstereceği Tokat çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...