Mancini ve Sulçuk İnan'dan barış pozu

Mancini ve Sulçuk İnan'dan barış pozu

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Roberto Mancini ve futbolcusu Selçuk İnan'ın antrenmanda karşılıklı çekilmiş fotoğrafını Instagram'da paylaştı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin 82. dakikada Selçuk İnan çıkmak için kenara gelmiş, ancak teknik direktörü Mancini buna çok sinirlenip, Selçuk İnan'ın sahada kalmasını ve yere yatarak zaman geçirmesini istemişti. Selçuk da oyuncu değişikliği yapılmamasına rağmen, kaptanlık pazubandını ve formasını çıkarıp, sahayı terk etmek istemişti. Bu gelişmelerden sonra Mancını-Selçuk arasında bir kriz olduğu ve bu durumun da polemik malzemesi yapılması sarı-kırmızılı camiayı germişti. Galatasaray Kulübü, Sivasspor maçı hazırlıkları çerçevesinde bu sabah gerçekleştirilen antrenmanda çekilen Mancini ve Selçuk'un fotoğrafını koydu. Kulübün Instagram hesabından paylaşılan fotoğrafta Mancini, Selçuk ile aynı karede yer aldı. Bu fotoğrafla da ikili arasındaki buzların eridiği görüldü.




HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla sona erdi. İdmanda, Abdurrahman Dereli takımdan ayrı koştu. Sakatlığı bulunan Mehdi Taouil'un ise salonda çalıştığı öğrenildi. Teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçına iyi bir atmosferde, neşeli şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Mağlubiyetlerimiz oldu, onlara üzülsek de havamızı bozmadık. Her zaman buradaki atmosferimizi iyi tuttuk. Bütün maçlardan en iyi sonuçları almak için çalışmalarımıza artırarak devam ediyoruz" dedi. nbsp;Galatasaray maçını kazanmak için takımda herkese önemli görevler düştüğünü ifade eden Carlos, "Top bizdeyken herkes açık, ofansif bir şekilde oynayacak. Top karşı taraftayken de kapanacağız ve herkes defansif olarak sorumluluğunu bilerek oynayacak. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıp, galibiyet almaya çalışacağız" diye konuştu. nbsp;Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin kendisinden daha deneyimli bir teknik adam olduğunu dile getiren Carlos, "İki büyük takımın karşı karşıya geldiği maçları izlemek keyifli. Kulübede, futbolda geçmişi olan iki insanın böyle bir maçta karşı karşıya gelmesi önemli ve güzel bir şey. Umuyoruz, taraftarlara güzel bir maç seyrettireceğiz. Taraftarlarımız stada gelip bu maçtan keyif alsın" ifadesini kullandı.


- Ziya ve Korcan'ın görüşleri
Sol bek Ziya Erdal ise Galatasaray maçına konsantre olduklarını belirterek, tüm güçleriyle bu maça hazırlandıklarını söyledi. Galatasaray maçının zor geçeceğini ifade eden Erdal, "Sonuçta onların da matematiksel olarak şampiyonluk şansı var. Bizim de Avrupa kupaları için iddiamız devam ediyor. Onun için güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Bizim daha çok kazanmaya ihtiyacımız var. Seyircimiz önünde oynayacağız, inşallah maçtan 3 puanla ayrılırız" dedi. nbsp;Erdal, ligde hiçbir takımdan çekinmediklerini belirterek, oyun anlayışlarını sahaya yansıttıkları takdirde sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi. Kaleci Korcan Çelikay da son haftalardaki mağlubiyetlerin ardından iç sahada oynayacakları Galatasaray maçını kazanmak istediklerini ifade etti. Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini anımsatan Çelikay, şunları söyledi: "Avrupa kupalarına gitmeyi hedefliyorsak kaybetmeye tahammülümüz yok. Ligdeki son 6 maçımızda evimizde olanları mutlak kazanmamız lazım. Deplasmanda da puan ya da puanlar almamız gerekiyor. Rakibin kim olduğu önemli değil, bizim için önemli olan 3 puanı almak. Galatasaray sonuçta büyük takım ve bu maç daha zorlu geçecektir. Biz elimizden geleni yapacağız ve inşallah galibiyetle ayrılacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...