iPad'lerde kusursuz Photoshop kıvamı!

iPad'lerde kusursuz Photoshop kıvamı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Adobe, iPad kullanıcıları için yeni uygulamalar düzenliyor. Photoshop kıvamında yeni özellikler iPad kullanıcıların karşına çıkmaya hazırlanıyor

Son dönemde bütün pürüzleri ve hataları kapatan Photoshop programının bir benzeri olan Lightroom programı artık iPad'lerde de kullanıma başladı. Adobe'un bu muhteşem programı sayesinde sizler de pürüzleri sıfırlayabileceksiniz. Tasarım devi Adobe'un Photoshop türevi olan programı Lightroom, artık iPad'den de kullanıma başladı. Bu eşsiz program sayesinde pürüzlerinizi sıfırlayabilir, adeta birer manken olabilirsiniz. Adobe'un popüler fotoğraf düzenleme yazılımı Lightroom'un iPad sürümü yayınlandı. Profesyonel kalitede fotoğraf düzenleme olanağı sunan uygulamanın iPhone versiyonu da yolda. Adobe'un beğenilen fotoğraf düzenleme yazılımı Lightroom'un iPad sürümü yayınlandı. App Store'dan ücretsiz olarak indirilebilen uygulama Creative Cloud üyelik sistemi ile aylık 9.99 dolar'dan başlayan fiyatlar ile kullanılabiliyor. Uygulama, kullanıcılara iPad üzerinde geniş bir fotoğraf düzenleme olanağı sunuyor.


RAW desteği
DSLR kameraların profesyonel RAW formatını destekleyen uygulamada, fotoğraf makinası üzerindeki fotoğrafları ya da iPad'in kendi hafızasında yer alan fotoğrafları düzenleyebilmek mümkün. Masaüstü Lightroom 5 sürümü ile senkronize çalışabilen uygulama, düzenlenen fotoğrafların sosyal ağlarda kolayca paylaşılabilmesine imkan veren özelliklere de sahip.


iOS 7 gerektiriyor
7 veya daha güncel bir iOS sürümü gerektiren Adobe Ligtroom'un cihaz desteği ise iPad 2 ve daha yeni iPad modelleri olarak belirlenmiş durumda. iPhone sürümünün de yakında geleceği belirtilen uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz. Uygulamanın 30 günlük ücretsiz deneme sunduğunu da hatırlatalım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...