Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gülben Ergen'in gizli hayranı bakın kim çıktı!

Gülben Ergen'in gizli hayranı bakın kim çıktı!

MAGAZİN Haberleri

Verdiği kilolarla daha da güzelleşen Gülben Ergen, eski manken Ömer Seval'e gönlünü kaptırmayı başardı.

Son dönemde verdiği kilolarla hem kadınları kıskandıran hem de erkeklerin en beğendiği kadınlar listesinde üst sıralara yerleşen Gülben Ergen, ünlü bir ismin de gönlünü çaldı. Nişantaşı'nda daire bakmak için eski manken Ömer Seval'le sık sık bir araya gelen Ergen, hem yeni bir daire aldı hem de Seval'in gönlünü çaldı!




Gülben Ergen'in yeni imajı!
Eski evleri yeniletip satan Ömer Seval'le geçtiğimiz aylarda sürekli bir araya gelip daireleri inceledi. Şarkıcı sonunda kendisine uygun bir dairede karar kıldı. Emlak arayışı sırasında Seval'le yakın dostluk kuran Ergen, eski mankeni de çok etkiledi.


OLUMLU YANIT ALAMADI!
Dedikodulara göre; Seval, yakın çevresine Gülben Ergen'e aşık olduğunu itiraf etti. Bu hislerinden üstükapalı olarak Ergen'e de bahseden Seval'in olumlu bir yanıt alamadığı da dedikodular arasında. Mustafa Erdoğan'la eski evliliğinden 3 oğlu bulunan Ergen, boşandıktan sonra kendi özel hayatını çocukları uğruna geri plana atmış, o dönemden beri kimseyle birlikte olmamıştı.


TEK ÖNCELİĞİ ÇOCUKLARI
Sanatçı kimliğinin yanı sıra oğullarına karşı sergilediği tavırlarla da takdir kazanan Gülben Ergen, bundan sonra yaşayacağı beraberliklerinde tek önceliğinin çocuklarının fikri olduğunu dile getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...