Telefonunuzu 30 saniyedesarj edebileceksiniz

Telefonunuzu 30 saniyedesarj edebileceksiniz

TEKNOLOJİ Haberleri

Şarj sorunlarına StoreDot firmasının ortaya koyduğu cihaz sonucunda dur diyebiliriz.Tam 30 saniye de bir telefonu sarj etmek artık mümkün.

StoreDot firması geçtiğimiz günlerde inanılmaz bir buluşa imza attı.Akıllı telefonu tam 30 saniye de inanılmaz bir güç ile sarj etmeyi başaran firma cihazın deneyini Tel-Aviv Üniversitesi'nde gerçekleştirdi. StoreDot firması,Galaxy S4 akıllı telefonunu son seviye de ki sarjdan 30 saniye de %100 sarj nbsp;birimine çıkardı. Ayrıca firma bu deneyi de video kaydına aldı.Bu inanılması güç olan cihazın 2016 yılında piyasaya çıkması bekleniyor. Ayrıca cihazın fiyatının 30 Dolar gibi bir rakam olması planlanıyor. StoreDot firmasının yeni buluşu olan bu inanılmaz ve yakın bir zaman da tüm sarj sorununu ortadan kaldırabilecek olan cihazın etkisini aşağıda ki videodan izleyebilirsiniz.
DONANIM GÜNLÜĞÜ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...