Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasadışı dinlemelerle ilgili Adana'da 6 polis tutuklandı

Yasadışı dinlemelerle ilgili Adana'da 6 polis tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Yasa dışı dinlemelere yönelik soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen aralarında iki emniyet müdürünün de bulunduğu 6 polis tutuklandı.

Soruşturmayı yürüten Adana Cumhuriyet Başsavcıvekili Ali Doğan tarafından ifadeleri alındıktan sonra Nöbetçi Mahkeme'ye sevk edilen 2. Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Bilgin, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ertuğrul Yetkin ile aralarında bir komiserin de bulunduğu daha önce istihbarat şubesinde görev yapan şüpheli 6 polis tutuklandı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde dün ikametlerinde arama yapılarak gözaltına alınan ve sağlık kontrolünün ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen biri emekli 8 emniyet mensubundan polis memuru R.K. ve kadın polis memuru M.A. savcılık işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...