Atletico Madrid Barcelona özet ve golleri

Atletico Madrid Barcelona özet ve golleri

SPOR Haberleri

Atletico Madrid Barcelona maçı az önce sona erdi. İşte maçın geniş özeti, golleri, sonucu, skoru, önemli anları tüm ayrıntıları.

Atletico Madrid Barcelona ilk maç 1-1 berabere sona ermişti. Bu akşamki karşılaşmada tek gol vardı ve gülen taraf Arda Turan'lı Atletico Madrid oldu. İşte maçın özeti ve önemli anları.

ATLETİCO MADRİD 1 - 0 BARCELONA

MAÇTAN DAKİKALAR


90+4' Hücuma dayalı bir futbol izliyoruz ve seyirciler gördüklerinden kesinlikle memnun. Dengeli bir oyun izledik. Ev sahibi takım defans yaparak rakibin topa sahip olmasına izin verdi. Deplasman takımı ise topa mümkün olduğunca çok sahip olmaya çalıştı.
90+4' Hakem saatini kontrol ediyor ve maçı bitiren düdüğü çalıyor.
90+3' Dani Alves (Barcelona) sarı kartla cezalandırılıyor.
90+2' Javier Mascherano (Barcelona) sarı kart gören oyuncu.
90+2' Koke (Atl. Madrid) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
90+2' Tiago (Atl. Madrid) ceza sahasına orta yapıyor. Ancak, rakip defans topu uzaklaştırarak tehlikeyi engelliyor. Köşe vuruşu. Hava hakimiyeti olan oyuncular için iyi bir fırsat.
90+1' Hakem Koke (Atl. Madrid) için sarı kartını kullanıyor.
90+1' Koke (Atl. Madrid) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
90+1' Havadan yapılan ortada topu ceza sahasında yalnız kalan Cristian Rodriguez (Atl. Madrid) kontrol ediyor ve harika bir dokunuş yapıyor. Cristian Rodriguez (Atl. Madrid) topu kalecinin üzerine gönderiyor. Kaleci topu zorlanmadan kontrol ediyor. Atl. Madrid korner kullanacak.
90' Normal sürenin sonuna 3 dk. eklenecek.
88' Xavi (Barcelona) topu köşe vuruşu için köşe gönderinin yanına koyuyor. Oyuncu topu ceza sahasına gönderiyor, ancak top rakip oyuncuların kafa vuruşuyla uzaklaştırılıyor.
87' Marc Bartra (Barcelona) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Köşe vuruşu kullanılacak.
87' Sergio Busquets (Barcelona) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor.
86' Raul Garcia (Atl. Madrid) harika bir dokunuş yapıyor! Ceza sahasının kenarında topla buluşan oyuncu topu kaleye gönderiyor, ancak isabetsiz vuruş farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor. Şanssız bir an!
85' Marc Bartra (Barcelona) rakibini çekerek durduruyor. Hakem pozisyona çok yakın ve faulü çalıyor.
84' Koke (Atl. Madrid) havadan gönderdiği güzel pasta takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak defans bu atağı kolaylıkla engelliyor.
83' Dani Alves (Barcelona) ceza sahasına bir orta yapıyor ve Lionel Messi (Barcelona) topu kontrol ediyor. Oyuncu topu düzeltiyor, ancak defans oyuncusu zamanında bir müdahaleyle bulunuyor.
81' Rakibini çeken Cristian Rodriguez (Atl. Madrid) faul yapıyor.
81' Cristian Rodriguez (Atl. Madrid) topa elle dokunuyor ve hakem serbest vuruşu çalıyor.
80' Sergio Busquets (Barcelona) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
79' Bir oyuncu değişikliği yapıldı. David Villa (Atl. Madrid) oyundan çıkıyor, Cristian Rodriguez (Atl. Madrid) oyuna giriyor.
78' Penaltı noktasına doğru gelen isabetli ortada Neymar (Barcelona) topu kontrol ediyor. Oyuncu defans oyuncularından daha yükseğe çıkarak bir kafa vuruşu yapıyor ve top çok az farkla soldan dışarı gidiyor.
77' Neymar (Barcelona) tarafından ceza sahasına havadan gönderilen güzel pasta rakip defans oyuncuları araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.
76' Barcelona topa sahip oluyor ve kısa paslarla topu dolaştırıyor. Oyuncular defansın arkasına sarkmak için uygun anı kovalıyor.
74' Xavi (Barcelona) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
74' Bu şut kaleci için büyük bir tehdit oluşturmuyor. Sergio Busquets (Barcelona) tarafından çekilen şut rakip defans tarafından eng ellendi. Barcelona korner kullanacak.
74' Dani Alves (Barcelona) takım arkadaşlarından birisini bulmak umuduyla ceza sahası içine güzel bir pas gönderiyor. Rakip defans oyuncuları araya girmeyi başarıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
72' Oyuncu değişikliği. Andres Iniesta (Barcelona) sahayı terk ederken, Pedro (Barcelona) oyuna dahil oluyor.
72' Koke (Atl. Madrid) korner atışını kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından birisini bulamıyor. Defans oyuncusu güzel bir reaksiyonla golü engelliyor.
71' Gabi (Atl. Madrid) kendisine gönderilen isabetli pasta topu kontrol ediyor ve kaleciyle karşı karşıya kalıyor; oyuncu topu yerden kalenin ortasına doğru gönderiyor. Ancak bu şuta hazırlıklı olan Jose Manuel Pinto (Barcelona) topu rahat bir kurtarışla kontrol ediyor. Atl. Madrid korner kullanacak.
70' Lionel Messi (Barcelona) tarafından kullanılan orta mesafeli serbest vuruş barajda kalıyor. Rakip kaleci bu pozisyonda barajı tam yerine kurdu.
67' Oyun durdu. Tiago (Atl. Madrid) top için giriştiği mücadelede oyun kurallarına aykırı davrandı. Oyuncu yaptığı hatanın farkında ve karara itiraz etmiyor. Bir başka pozisyon daha Barcelona lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
66' Koke (Atl. Madrid) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak rakip defans topu rahatça uzaklaştırıyor.
65' D iego (Atl. Madrid) ceza sahasına katediyor ve kalenin ortasına şutunu gönderiyor, ancak kaleci harika bir reaksiyon gösteriyor ve bu şutu engelliyor. Diego (Atl. Madrid) seken topu yakın mesafeden ağlara göndermeye çalışıyor. Ancak kaleci harika bir kurtarış yapıyor ve topun ağlara gitmesini engelliyor. Harika bir kalecilik örneği. Atl. Madrid korner kullanacak.
64' Filipe (Atl. Madrid) sahayı baştan başa kat eden bir pas gönderiyor, ancak topu gönderdiği yerde topu alıp kaleye gönderecek kimse yok.
62' İşte oyuncu değişikliği. Yorulan Adrian (Atl. Madrid) sahayı terk ederken, yerine taze kan Diego (Atl. Madrid) giriyor.
61' Oyuncu değişikliği. Cesc Fàbregas (Barcelona) oyundan çıkarken yerini Alexis Sanchez (Barcelona) alıyor.
60' Xavi (Barcelona) önemli bir fırsattan yararlanamıyor! Ceza sahasında rakipleri arasından en yükseğe çıkan Xavi (Barcelona) sert bir kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Ancak oyuncu bir sonraki sefer daha dikkatli olmalı. Oyuncunun vuruşunda top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
59' Diego Godin (Atl. Madrid) sahayı baştan başa kat eden bir pas gönderiyor, ancak topu gönderdiği yerde topu alıp kaleye gönderecek kimse yok.
57' David Villa (Atl. Madrid) tarafından gönderilen pas sahada kimsenin bulunmadığı bir bölgeye gidiyor ve organizasyon sona eriyor.
55' Yardımcı hakeme göre David Villa (Atl. Madrid) ofsaytta. Pozisyonun tekrarını izledikten sonra zor bir pozisyon olsa da hakemin doğru karar verdiğini görüyoruz.
53' Xavi (Barcelona) tarafından kullanılan tehlikeli köşe vuruşunda topu defans oyuncuları uzaklaştırıyor.
53' Jordi Alba (Barcelona) tehlikeli bir orta yapıyor. Rakip defans topu yakalıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Yardımcı hakem köşe gönderini gösteriyor ve az sonra korner kullanılacak.
51' Lionel Messi (Barcelona) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
50' Koke (Atl. Madrid) sahayı baştan başa kat eden bir pas göndermeye çalışıyor, ancak defans araya giriyor.
50' Koke (Atl. Madrid) faul yapıyor ve rakip serbest vuruş kazanıyor. Oyuncunun rakibini açıkça çektiğini gören hakem hemen düdüğünü çaldı.
49' Cesc Fàbregas (Barcelona) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
49' Çok önemli bir gol fırsatı! Xavi (Barcelona) ceza sahasına hareketlenerek yapılan ortada topu kontrol ediyor ve kaleye gönderiyor, ancak bu şutu rakip defans oyuncusu kayarak engelliyor. Barcelona korner kullanacak.
47' Adrian (Atl. Madrid) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor.
46' Barcelona topa sahip oluyor ve kısa paslarla topu dolaştırıyor. Oyuncular defansın arkasına sarkmak için uygun anı kovalıyor.
46' Devre arası sona erdi ve maç az sonra yeniden başlayacak. Oyuncular sahaya geri döndü ve ikinci yarı başlıyor.
45+2' Şu ana kadar oldukça tempolu bir hücum futbolu izliyoruz ve seyirciler bu oyundan çok memnun. İlk yarıda ev sahibi takım daha üstündü. Ev sahibi takım oyuncuları çok daha hareketliydi ve vuruşları çok daha isabetliydi. Ev sahibi takım kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışırken, deplasman takımı topa mümkün olduğunca çok sahip olmaya çalışıyor.
45+2' Karşılaşmanın ilk yarısı az önce bitti.
45+2' Korner. Xavi (Barcelona) köşe vuruşunu kullanacak.
45+2' Sergio Busquets (Barcelona) havadan gönderdiği güzel pasta takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak defans bu atağı kolaylıkla engelliyor. Bir köşe vuruşu izleyeceğiz. Tehlikeli bir pozisyon daha.
45' Normal sürenin sonuna 1 dk. eklenecek.
44' Lionel Messi (Barcelona) köşe vuruşundan yaptığı ortayla bir takım arkadaşını topla buluşturmaya çalışıyor, ancak top kalecide kalıyor.
44' Xavi (Barcelona) korneri kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından hiçbirisini bulamıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri terk etti ve kornere çıktı.
44' Dani Alves (Barcelona) ceza sahası içine kaliteli bir orta yapıyor. Ancak rakip defans topa sahip oluyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Yardımcı hakem köşe gönderini gösteriyor. Korner kullanılacak.
42' Cesc Fàbregas (Barcelona) topu boşluğa doğru oynadı ve Neymar (Barcelona) topu kontrol etmeyi başardı.
41' Filipe (Atl. Madrid) yaptığı pasla topu Adrian (Atl. Madrid) ile buluşturmaya çalışıyor, ancak oyuncu topu rakip defans oyuncularına kaptırıyor ve atak sona eriyor.
39' Gabi (Atl. Madrid) sahayı baştan başa kat eden bir pas gönderiyor, ancak topu gönderdiği yerde topu alıp kaleye gönderecek kimse yok.
38' Koke (Atl. Madrid) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
37' Barcelona harika bir ekip çalışması ve güzel bir paslaşma örneği gösteriyor.
36' Marc Bartra (Barcelona) isabetli pasta topu kontrol ediyor ve uzaklardan gönderdiği şutla kaleciyi yokluyor. Top büyük farkla soldan dışarı gidiyor. Top çizgiyi geçiyor ve auta çıkıyor.
35' Miranda (Atl. Madrid) sahayı baştan başa kat eden bir pas gönderiyor, ancak topu gönderdiği yerde topu alıp kaleye gönderecek kimse yok.
34' Cesc Fàbregas (Barcelona) ve Lionel Messi (Barcelona) kendi aralarında yaptıkları paslarla boştaki takım arkadaşlarını arıyorlar.
33' Adrian (Atl. Madrid) tarafından gönderilen sahayı baştan başa kat eden pas takım arkadaşlarından birisini bulmadı.
32' Jordi Alba (Barcelona) ceza sahasına bir orta yapıyor, fakat top rakip defans tarafından uzaklaştırılıyor.
31' Sinirler geriliyor. Raul Garcia (Atl. Madrid) sert bir müdahalede ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
30' Neymar (Barcelona) boşta olan takım arkadaşını görüyor ve topu yerden ona göndermeye çalışıyor. Ancak, defans oyuncularından birisi pozisyonu güzel okuyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
30' Sinirler geriliyor. Koke (Atl. Madrid) sert bir müdahalede ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
29' Neymar (Barcelona) güzel bir pasla topuAndres Iniesta (Barcelona) ile buluşturuyor ve oyuncu kaleye ilerlemeye devam ediyor.
27' Andres Iniesta (Barcelona) ceza sahası kenarında topla buluşuyor ve kalenin ortasına doğru yerden bir vuruş yapıyor. Ancak şut dikkatli kaleci tarafından muhteşem bir kurtarışla engelleniyor.
27' Her türlü tehlikeye hazırlıklı bekleyen defans, Neymar (Barcelona) tarafından yapılan tehlikeli ortada topu uzaklaştırıyor.
26' Çok önemli bir gol fırsatı! David Villa (Atl. Madrid) ceza sahasına hareketlenerek gönderilen güzel pasta topu kontrol ediyor ve şutunu çekiyor, ancak bu şutu rakip defans oyuncusu kayarak engelliyor.
25' Filipe (Atl. Madrid) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
24' Altın değerinde bir fırsat daha kaçtı! Yapılan ortada ceza sahasında topla buluşan Lionel Messi (Barcelona) kaleye bir şut göndermek için kendisine bir boşluk oluşturuyor. Ancak oyuncunun isabetsiz şutu farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
24' Tiago (Atl. Madrid) sahayı baştan başa kat eden bir pas gönderiyor, ancak topu gönderdiği yerde topu alıp kaleye gönderecek kimse yok.
23' Dani Alves (Barcelona) olağanüstü tekniğiyle verdiği pasta topu Neymar (Barcelona) ile buluşturuyor.
22' David Villa (Atl. Madrid) ofsayta yakalandı!
21' Neymar (Barcelona) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
20' Yardımcı hakem bayrağını sallayarak oyunu durdurdu. David Villa (Atl. Madrid) ofsayta düştü.
19' David Villa (Atl. Madrid) takım arkadaşının isabetli pasında ceza sahası içinde topla buluştu ve topu hemen kaleye gönderdi. Büyük şanssızlık! Top direkten döndü. Bu pozisyon çok güzel bir golle sonuçlanabilirdi.
18' Sergio Busquets (Barcelona) faul yapıyor ve sarı kartı görüyor. Oyuncu hakemin kararından memnun değil.
18' Cesc Fàbregas (Barcelona) ve Andres Iniesta (Barcelona) kendi aralarında hızlı paslar yaparak iki defans oyuncusunu geçiyor ve çizgide güzel bir takım oyunu örneği sergiliyor.
16' Hakem faulü çalıyor. Dani Alves (Barcelona) sert bir müdahale yapıyor, ancak kart görmüyor.
15' Javier Mascherano (Barcelona) ve Dani Alves (Barcelona) kendi aralarında yaptıkları paslarla boştaki takım arkadaşlarını arıyorlar.
13' Lionel Messi (Barcelona) ceza sahası içinde defanstan daha yükseğe sıçrıyor ve güzel bir kafa vuruşu yapıyor, ancak kaleci bu pozisyonda çok şanslı ve top az farkla sağdan dışarı gidiyor.
11' David Villa (Atl. Madrid) isabetli pasta ceza sahası içinde topla buluştu ve topu kaleye gönderdi. Top sol direkten döndü. Şanssız bir an.
10' Koke (Atl. Madrid) tarafından kullanılan köşe vuruşu rakip kalede bir tehlike yaşatmıyor. Top defans oyuncularının arasından geçti ve oyuncular topu kolayca uzaklaştırdı.
10' Raul Garcia (Atl. Madrid) ceza sahasının kenarından iyi pozisyonda olan takım arkadaşlarından birisini bulmak için yerden bir pas gönderiyor. Ancak rakip defans oyuncuları pası engelliyor ve topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor. Top dışarı çıkıyor ve kornere gidiyor.11' David Villa (Atl. Madrid) isabetli pasta ceza sahası içinde topla buluştu ve topu kaleye gönderdi. Top sol direkten döndü. Şanssız bir an.
7' Koke (Atl. Madrid) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak defans oyuncularından birisi yükselerek yaptığı kafa vuruşuyla topu uzaklaştırıyor.
7' Çok önemli bir gol fırsatı! Koke (Atl. Madrid) ceza sahasına hareketlenerek gönderilen güzel pasta topu kontrol ediyor ve şutunu çekiyor, ancak bu şutu rakip defans oyuncusu kayarak engelliyor. Atl. Madrid korner kullanacak.
5' Koke (Atl. Madrid) ceza sahası içinde bir şut pozisyonu yakalıyor ve vurduğu vole ile kaleciyi çaresiz bırakıyor. Olağanüstü bir gol!
5' Adrian (Atl. Madrid) topu ceza sahası içinde kontrol ediyor ve hızlı bir şut çekiyor. Ancak top sağ direği sıyırıp dışarı çıkıyor.
4' Raul Garcia (Atl. Madrid) kendisine bir boşluk oluşturarak ceza sahasının kenarında topla buluşuyor ve üstten dışarı giden güzel bir vuruş yapıyor.
3' Lionel Messi (Barcelona) rakiplerinden çok iyi sıyrılıyor, ancak ceza alanı kenarından çektiği şut hedefi bulmuyor. Top farklı bir şekilde üstten dışarı çıkıyor.
3' Xavi (Barcelona) tarafından ceza sahasına yapılan orta defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
2' Rakibini düşüren Raul Garcia (Atl. Madrid) için faul düdüğü çalıyor. Raul Garcia (Atl. Madrid) topa ilk müdahaleyi kendisinin yaptığını ne sürerek karara itiraz etse de, hakem kararından emin görünüyor. Bir başka pozisyon daha Barcelona lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
2' Javier Mascherano (Barcelona) isabetli bir kısa pas gönderiyor. Marc Bartra (Barcelona) güzel bir dokunuşla topu kontrol ediyor ve yeni bir atak hazırlıyor.
1' Barcelona topa sahip oluyor ve kısa paslarla topu dolaştırıyor. Oyuncular defansın arkasına sarkmak için uygun anı kovalıyor.
1' Karşılaşma az önce başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...