Bayern Münih Manchester United özet ve golleri

Bayern Münih Manchester United özet ve golleri

SPOR Haberleri

Bayern Münih Manchester United maçı sona erdi. İşte maçın geniş özet ve golleri.

Merakla beklenen Bayern Münih Manchester United maçı az önce sona erdi. İşte 4 golün olduğu maçın geniş detayı, önemli anları, golleri ve sonucu.

Bayern Münih 3 - 1 Manchester United

MAÇTAN DAKİKALAR

90+4' Hücuma dayalı bir futbol izliyoruz ve seyirciler gördüklerinden kesinlikle memnun. Ev sahibi takım bugün daha iyi bir performans çizdi. Ev sahibi takım baskı yaparak alan daraltırken, deplasman takımı ise defans yaparak rakibin topa sahip olmasına izin verdi.
90+4' Karşılaşma sona erdi.
90+3' Sinirler geriliyor. Phil Jones (Manchester Utd) sert bir müdahalede ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Bayern lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
90+2' Wayne Rooney (Manchester Utd) tarafından top serbest vuruştan ceza alanına gönderiliyor. Ancak, dikkatli defans tarafından top uzaklaştırılıyor.
90+2' Sinirler geriliyor. Claudio Pizarro (Bayern) sert bir müdahalede ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Manchester Utd lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
90' Normal sürenin sonuna 3 dk. eklenecek.
90' Antonio Valencia (Manchester Utd) biraz fazla çaba gösterdi ve pozisyon faulle sonuçlandı.
89' Bayern forması giyen oyuncular arasındaki muhteşem uyum dikkat çekiyor. Oyuncular uzun paslarla oyunun yönünü değiştiriyor ve birebir paslarla göz dolduruyor. Harika bir ekip çalışması.
88' C laudio Pizarro (Bayern) kendisine gönderilen isabetli pasta topu kontrol ediyor ve kaleciyle karşı karşıya kalıyor; oyuncu topu kalenin ortasına doğru gönderiyor. Ancak bu şuta hazırlıklı olan David de Gea (Manchester Utd) topu rahat bir kurtarışla kontrol ediyor.
87' Patrice Evra (Manchester Utd) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
87' W ayne Rooney (Manchester Utd) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor.
86' Shinji Kagawa (Manchester Utd) gönderdiği güzel pasta topu Wayne Rooney (Manchester Utd) ile buluşturuyor, fakat bu paslaşma bir gol şansı oluşturmaya yetmiyor.
84' Bir oyuncu değişikliği yapıldı. Thomas Müller (Bayern) oyundan çıkıyor, Claudio Pizarro (Bayern) oyuna giriyor.
84' Adnan Januzaj (Manchester Utd) seken topu kontrol ederek uzun mesafeli bir şutla topu ağlara göndermeye çalışıyor, ancak vuruş yeterince isabetli değil ve top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
82' Arjen Robben (Bayern) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
82' Thomas Müller (Bayern) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor. Bayern korner kullanacak.
81' Topa sahip olma oranları: 64:36. Toplam gol girişimleri: 23:4.
81' Oyuncu değişikliği. Danny Welbeck (Manchester Utd) sahayı terk ederken, Adnan Januzaj (Manchester Utd) oyuna dahil oluyor.
79' David Alaba (Bayern) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
78' Arjen Robben (Bayern) elle oynuyor.
78' Arjen Robben (Bayern) veMario Mandzukic (Bayern) yaptıkları mükemmel paslaşmalarla rakiplerine tehidit oluşturuyor.
76' Arjen Robben (Bayern) yaptığı bireysel koşuda topu alıyor ve ceza alanının dışından kaleye gönderiyor. Top kaleciyi geçiyor ve sol alt köşeden ağlarla buluşuyor. Tek kelimeyle muhteşem!
74' Bir oyuncu değişikliği gerçekleşecek.Javier Hernandez (Manchester Utd) oyuna Darren Fletcher (Manchester Utd) yerine giriyor.
73' Tartışmasız sarı kart. Rafinha (Bayern) kartı gören oyuncu.
73' Arjen Robben (Bayern) ceza sahası kenarında topla buluşuyor ve üst direğe doğru bir füze gönderiyor. Ancak şut dikkatli kaleci tarafından muhteşem bir kurtarışla engelleniyor.
73' Arjen Robben (Bayern) köşe vuruşunda takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans bu topu engelliyor.
73' Bayern oyuncuları kendi aralarında güzel kısa paslar yaparak oyunun temposunu kontrol ediyorlar, ancak rakip defans oyuncusu araya girerek topu kapıyor. Bayern korner kullanacak.
72' Philipp Lahm (Bayern) serbest vuruşu paslaşarak bekletmeden kullanıyor. David Alaba (Bayern) tehlikeli bir orta yapıyor. Rakip defans topu yakalıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
70' Oyunda tansiyon yükselmeye başladı. Patrice Evra (Manchester Utd) rakibine bilerek vuruyor ve yaptığı bu çirkin hareketten dolayı sarı kart görüyor. Bayern lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
68' Gol! Arjen Robben (Bayern) kaleciyi geçiyor ve güzel bir pasla topu Thomas Müller (Bayern) ile buluşturuyor; oyuncu boş kaleye topu kolayca yuvarlıyor.
67' Rafinha (Bayern) ceza sahası kenarında topu alıyor ve şutunu kaleye gönderiyor, ancak top oyuncunun yanlış yerde duran takım arkadaşından dönüyor.
66' Manchester Utd heyecan verici tek paslarla harika bir takım oyunu ortaya koyuyor, ancak isabetsiz bir pasla topun hakimiyetini kaybediyorlar.
65' İşte oyuncu değişikliği geliyor. Mario Götze (Bayern) oyundan çıkıyor; oyuncunun yerini bıraktığı oyuncu Rafinha (Bayern).
65' Toni Kroos (Bayern) tarafından kullanılan korner rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
65' Franck Ribery (Bayern) köşe vuruşunun ardından topu kazanıyor ve ecza sahası kenarından şutunu çekiyor, ancak defans oyuncuları bu şutu engelliyor. Bayern korner kullanacak.
64' Arjen Robben (Bayern) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak top rakip defans oyuncularına gidiyor ve tehlike uzaklaştırılıyor.
64' Danny Welbeck (Manchester Utd) aldığı akıl dolu pasla çok önemli bir pozisyon yakalıyor, ancak defans oyuncuları tehlikeyi savuşturuyor.
62' Mario Götze (Bayern) doğru yerde bekliyor ve yapılan ortada topla buluşarak sağ direğe doğru zor bir kafa vuruşu yapıyor, ancak kaleci yerinde bir reaksiyonla bu şutu engelliyor.
61' Altın değerinde bir fırsat daha kaçtı! Yapılan ortada ceza sahasında topla buluşan Franck Ribery (Bayern) kaleye bir şut göndermek için kendisine bir boşluk oluşturuyor. Ancak oyuncunun isabetsiz şutu farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
60' Wayne Rooney (Manchester Utd) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
59' Franck Ribery (Bayern) havadan harika bir pas gönderiyor ve topun gittiği yerde bekleyen Mario Mandzukic (Bayern) topu kontrol ediyor ve yakın mesafeden sağ alt köşeye yaptığı kafa vuruşunda kaleci David de Gea (Manchester Utd) çaresiz kalıyor. Oyuncu bu poz isyonda fırsatçılığını konuşturuyor. Harika bir vuruş izledik. Skor artık 1:1.
57' Olağanüstü güzellikte bir gol. Patrice Evra (Manchester Utd) ceza sahasının kenarında bir boşluk buluyor ve topu sağ üst köşeye gönderiyor.
56' Mario Götze (Bayern) kayarak yaptığı müdahalede rakibinin ayaklarına vuruyor. Hakem düdüğünü çalarak faulü belirliyor.
55' S hinji Kagawa (Manchester Utd) ceza sahası kenarında topla buluşuyor ve sağ direğe doğru bir füze gönderiyor. Ancak şut dikkatli kaleci tarafından muhteşem bir kurtarışla engelleniyor.
55' David Alaba (Bayern) seken topu kontrol ederek uzun mesafeli bir şutla topu ağlara göndermeye çalışıyor, ancak vuruş yeterince isabetli değil ve top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.
54' Büyük bir şans kaçıyor. Mario Mandzukic (Bayern)harika bir vole vuruyor ancak rakip oyuncu hızlı bir reaksiyonla topu engelliyor.
53' Bayern topun hakimiyetini elinde bulunduruyor ve oyuncular güzel paslar yapıyorlar. Ancak oyuncular topu kaybediyor ve bu paslaşma son buluyor. Bayern korner kullanacak.
53' Arjen Robben (Bayern) köşe vuruşunu kullanıyor ve ceza sahasına orta yapıyor, ancak buna hazırlıklı olan rakip defans topu kolayca uzaklaştırıyor.
52' Shinji Kagawa (Manchester Utd) defansın arkasına bir pas göndermeye çalıştı, ancak rakip defans bu pozisyonda başarılı oldu ve topu uzaklaştırdı.
51' Arjen Robben (Bayern) vePhilipp Lahm (Bayern) aralarında duvar pası yapıyorlar. Bazen oyunun yönünü ve tempoyu değiştirerek rakip defansı sürekli tehdit altında bulundurmak gerekir; işte bu iki oyuncu bunu başarıyor.
49' Arjen Robben (Bayern) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
49' Franck Ribery (Bayern) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor. Bayern korner kullanacak.
48' Chris Smalling (Manchester Utd) sakatlanıyor.
47' Wayne Rooney (Manchester Utd) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
47' Wayne Rooney (Manchester Utd) topu köşe vuruşu için köşe gönderinin yanına koyuyor. Oyuncu topu ceza sahasına gönderiyor, ancak top rakip oyuncuların kafa vuruşuyla uzaklaştırılıyor. Manchester Utd korner kullanacak.
46' Danny Welbeck (Manchester Utd) ceza sahasına bir pas gönderiyor, ancak tehlike uzaklaştırılıyor. Defans oyuncularından başarılı bir hamle izledik. Manchester Utd korner kullanacak.
46' Devre arası sona erdi ve maç az sonra yeniden başlayacak. Oyuncular sahaya geri döndü ve ikinci yarı başlıyor.
45+2' Şu ana kadar pek heyecanlı pozisyon olmayan bir maç izledik, ancak ikinci yarıda önümüzde daha uzun bir süre var. İlk yarıda ev sahibi takım daha üstündü. Ev sahibi takım oyuncuları çok daha hareketliydi ve vuruşları çok daha isabetliydi. Ev sahibi takım baskı yaparak alan daraltırken, deplasman takımı defans yapıyor ve rakibin topa sahip olmasına izin veriyor.
45+2' Karşılaşmanın ilk yarısı bitti.
45+2' Şu ana kadar pek heyecanlı pozisyon olmayan bir maç izledik, ancak ikinci yarıda önümüzde daha uzun bir süre var. İlk yarıda ev sahibi takım daha üstündü. Ev sahibi takım oyuncuları çok daha hareketliydi ve vuruşları çok daha isabetliydi. Ev sahibi takım baskı yaparak alan daraltırken, deplasman takımı defans yapıyor ve rakibin topa sahip olmasına izin veriyor.
45+2' Karşılaşmanın ilk yarısı bitti.
45+2' Jerôme Boateng (Bayern) harika bir dokunuş yapıyor! Ceza sahasının kenarında topla buluşan oyuncu topu kaleye gönderiyor, ancak isabetsiz vuruş farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor. Şanssız bir an!
45' Normal sürenin sonuna 1 dk. eklenecek.
44' Toni Kroos (Bayern) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak rakip defans topu rahatça uzaklaştırıyor.
44' Arjen Robben (Bayern) ceza sahasının kenarında bir boşluk oluşturuyor ve tehlikeli bir vuruş yapıyor. Takım arkadaşlarından birisi bu topu engellemeseydi, kalecinin bu topu çıkartması çok zordu. Bayern korner kullanacak.
44' Arjen Robben (Bayern) ofsayt çizgisinde fırsat kovalayan takım arkadaşı için bir ara pas gönderiyor, ancak rakip defans oyuncularından birisi araya girerek topu uzaklaştırıyor.
40' Ciddi bir sakatlığı olmayan Patrice Evra (Manchester Utd) oyuna yeniden dahil oluyor.
39' Patrice Evra (Manchester Utd) için şanssız bir an. Az sonra oyuncunun sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu öğreneceğiz.
38' Toni Kroos (Bayern) çok önemli bir şans yakalıyor ve ceza alanının kenarından topu ayağında bekletmeden harika bir şut çıkartıyor! Ancak kaleci bu pozisyonda biraz şanslıydı ve farklı bir şekilde sağdan dışarı gitti.
36' Sinirler geriliyor. Mario Mandzukic (Bayern) sert bir müdahalede ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Manchester Utd lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
36' Oyun ofsayttan dolayı durdu. Arjen Robben (Bayern) ofsayta yakalanan oyuncu.
35' Arjen Robben (Bayern) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
35' Arjen Robben (Bayern) ceza sahasının kenarında bir boşluk oluşturuyor ve tehlikeli bir vuruş yapıyor. Takım arkadaşlarından birisi bu topu engellemeseydi, kalecinin bu topu çıkartması çok zordu. Bayern korner kullanacak.
34' Takım arkadaşının isabetli pasıyla topla buluşan Dante (Bayern) güzel bir dokunuşla uzak mesafeden kaleciyi yokluyor. Ancak top kaleyi bulmuyor ve büyük farkla sağdan dışarı gidiyor.
33' Bayern forması giyen oyuncular arasındaki muhteşem uyum dikkat çekiyor. Oyuncular uzun paslarla oyunun yönünü değiştiriyor ve birebir paslarla göz dolduruyor. Harika bir ekip çalışması.
32' Toplam gol girişimleri: 10:1.
30' Patrice Evra (Manchester Utd) oldukça iyi bir fırsat yakalayabilirdi, ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırarak ofsayta hükmetti.
28' Nemanja Vidic (Manchester Utd) faul yapıyor ve sarı kartı görüyor. Oyuncu hakemin kararından memnun değil.
28' Franck Ribery (Bayern) gerçekleştirdiği koşunun ardından yaklaşık 20 metre mesafeden şutunu çıkartıyor. Top çok az farkla sol direğin dibinden dışarı gidiyor.
27' Toni Kroos (Bayern) köşe vuruşundan yaptığı ortayla bir takım arkadaşını topla buluşturmaya çalışıyor, ancak top kalecide kalıyor.
26' Philipp Lahm (Bayern) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor. Bayern korner kullanacak.
26' Arjen Robben (Bayern) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor.
25' David Alaba (Bayern) ceza sahası dışında topu alıyor ve kaleye gönderiyor, ancak top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor. Top farklı bir şekilde üstten dışarı çıkıyor.
23' Philipp Lahm (Bayern) ve David Alaba (Bayern) seri paslarla rakip defans oyuncularını geçmeye ve boş alan oluşturmaya çalışırken, rakip defans oyuncularından birisi topa sahip oldu ve bu organizasyonu engelledi.
22' Antonio Valencia (Manchester Utd) ofsayta düştü. Bu oyuncunun ilk ofsaytı değil.
22' Sinirler geriliyor. Mario Mandzukic (Bayern) sert bir müdahalede ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
21' Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor, zira Franck Ribery (Bayern) ofsayt tuzağına düşüyor.
19' Top taç çizgisinin dışına çıkıyor. Patrice Evra (Manchester Utd) taç atışını kullanacak.
17' Antonio Valencia (Manchester Utd) için iyi bir şans. Fakat hakem düdüğünü çaldı ve Antonio Valencia (Manchester Utd) için ofsayt kararı verdi.
16' Arjen Robben (Bayern) ceza sahası kenarında seken topu yakalıyor, ancak oyuncunun şutu üst direğin üstünden dışarı gidiyor.
15' F ranck Ribery (Bayern) ve Arjen Robben (Bayern) sahayı baştan başa kaydeden uzun paslarla güzel bir organizasyon yapıyor. Ancak oyucular topu ancak birkaç dakika önce bulunduğu yere taşımayı başarıyor.
14' Arjen Robben (Bayern) rakiplerinden çok iyi sıyrılıyor, ancak ceza alanı kenarından çektiği şut hedefi bulmuyor. Top farklı bir şekilde soldan dışarı çıkıyor. Top çizgiyi geçiyor ve auta çıkıyor.
13' Danny Welbeck (Manchester Utd) yaptığı hareket için hakem tarafından cezalandırıldı. Oyuncu rakibini düşürdü. Bayern lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
12' Mario Mandzukic (Bayern) rakibine çirkin bir müdahalede bulunuyor, ancak hakem pozisyona müdahale etmiyor.
11' Philipp Lahm (Bayern) ceza sahasına bir orta yapıyor ve Mario Mandzukic (Bayern) topu kontrol ediyor. Oyuncu topu düzeltiyor, ancak defans oyuncusu zamanında bir müdahaleyle bulunuyor.
10' Manchester Utd heyecan verici tek paslarla harika bir takım oyunu ortaya koyuyor, ancak isabetsiz bir pasla topun hakimiyetini kaybediyorlar.
8' Wayne Rooney (Manchester Utd) kararı pek beğenmiyor. Hakem daha önce yaptığı hareketten dolayı pozisyona devam etmesine izin vermiyor.
8' Wayne Rooney (Manchester Utd) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor.
7' Franck Ribery (Bayern) ceza sahasına güzel bir orta yapmaya çalışıyor. Ancak rakip defans hazır bekliyor ve akıl dolu bir hamleyle tehlikeyi uzaklaştırıyor.
6' Ceza sahasının kenarında pası alan Franck Ribery (Bayern) önemli bir pozisyon yakalıyor. Oyuncunun yaptığı vuruşta top az farkla soldan dışarı gidiyor. Büyük bir şans kaçtı!
6' Toni Kroos (Bayern) korner atışını kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından birisini bulamıyor. Defans oyuncusu güzel bir reaksiyonla golü engelliyor.
6' Sahayı baştan başa kat eden başarısız bir pas izledik. Mario Mandzukic (Bayern) topu kontrol etmek için elinden geleni yaptı, ancak topa yetişemedi. Taç atışı kullanılacak. Bayern korner kullanacak.
5' Bayern heyecan verici tek paslarla harika bir takım oyunu ortaya koyuyor, ancak isabetsiz bir pasla topun hakimiyetini kaybediyorlar.
4' Thomas Müller (Bayern) ortayı gole çevirmek için ceza sahasının köşesinden güzel bir şekilde yükselerek kafa vuruşu yapıyor! Ancak top kaleyi bulmuyor.
3' Arjen Robben (Bayern) güzel bir köşe vuruşu kullanıyor, ancak defans oyuncularından birisi önce davranıyor ve tehlikeyi savuşturuyor.
2' Franck Ribery (Bayern) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Bayern korner kullanacak.
1' Karşılaşma az önce başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...