Sapanca Gölü kıyısında yangın

Sapanca Gölü kıyısında yangın

YAŞAM Haberleri

Sapanca Göl kenarında bulunan sazlıklarlarda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlere müdahale edilirken, bölgede söndürme çalışmaları devam ediyor.

Sapanca Gölü kenarında bulunan sazlıklarda saat 18.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü. Çeşitli yaban hayatının da bulunduğu sazlıklardaki yangına Sakarya Büyükşehir Belediyesine ait 15 itfaiye aracı ile 6 iş makinesi müdahalede bulundu. Yangın bölgesine gelerek incelemelerde bulunan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, "Yaklaşık 40 dönüm sazlık alan ve yaban hayatı yok oldu. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Söndürme çalışmaları devam ediyor" dedi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Sakarya'nın Arifiye İlçesi Sapanca Göl kenarında bulunan sazlıklarda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu saat 22.00 sıralarında söndürüldü. Sakarya Büyükşehir Belediyesine ait 15 itfaiye aracı ve 6 iş makinesinin müdahalede ettiğinde yangında yaklaşık 100 dönümlük sazlık alanın zarar gördüğü bildirildi. Yangının bir kaç noktada çıktığı iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...