Katliam uykusu! Uyuyan şoför karşı şeritte katliam yaptı!

Katliam uykusu! Uyuyan şoför karşı şeritte katliam yaptı!

YAŞAM Haberleri

Konya'da işçi servisine iki TIR birden çarptı. Kazaya yol açan TIR sürücüsünün uyuduğu iddia edildi.

Türkiye dün katliam gibi bir trafik kazasıyla nbsp;sarsıldı. Saat 06.45 sıralarında direksiyon başında uyuduğu öne sürülen Halil İbrahim Esen yönetimindeki TIR, karşı şeride geçip Sarayönü ilçesinden Konya'ya yolcu taşıyan Osman Demirkol (55) yönetimindeki minibüs ile Sebahattin Özçıray'ın (42) kullandığı araç yüklü kamyona çarptı. Kazada 7 kişi olay yerinde 3 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 2'si ağır 11 kişi yaralandı. Minibüs sürücüsü Osman Demirkol (55), minibüste bulunan yolculardan Sıdkı Büyüksarı (51), Sadi Önal (51), Fehmi Bakırcı (56), İmdat Gümüş (37), Dilek Demirkaya (32) ve kamyon sürücüsü Sebahattin Özçıray (42) olay yerinde, Ahmet Solak (46) ve TIR şoförü Halil İbrahim Esen hastanede hayatını kaybetti. Minibüsün kalkıştan 15 dakika sonra kazaya karıştığını söyleyen Sarayönü Kooperatif Başkanı Ahmet İnanır, "Minibüsümüzde 13 yolcu ve 2 personel vardı. Hata TIR şoföründe" dedi.

DÜMDÜZ YOLDA SAVAŞ MANZARASI

Yaralılar, itfaiye ve çevreden geçenler tarafından araç içerisinden çıkartıldı. Adeta savaş alanına dönen kaza yerinde, bazı yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Kazada çarpışmanın şiddetiyle kamyonda yüklü bir otomobil de yere düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...