Atletico Barça'yı eledi

Atletico Barça'yı eledi

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona'yı 1-0 yenen A.Madrid ile M.United'ı 3-1 mağlup eden Bayern Münih yarı finale yükseldi.

Sampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Chelsea'den sonra yarı finale yükselen takımlar Atletico Madrid ile Bayern Münih oldu. Arda Turan'ın sakatlığı sebebiyle yer almadığı maçta Atletico Madrid 1-1'in rövanşında evinde Barcelona'yı 1-0 mağlup ederek eledi. Koke ile 6. dakikada öne geçen Madrid ekibinin ilk 20 dakikada 3 topu da direkten döndü. Maçın ikinci yarısında yüksek tempo, karşılıklı pozisyonlar, müthiş mücadele vardı ama gol yoktu. Atletico bu sonuçla tarihinde ilk defa yarı finale çıkarken, son 6 sezonda da yarı final başarısı gösteren Barcelona kupaya veda etti. Gecenin diğer maçında ise Bayern Münih 1-1'in rövanşında evinde Manchester United'ı 3-1 yenerek yarı finale yükselen diğer takım oldu. ManU 57. dakikada Evra'nın golüyle umutlansa da Bundesliga ekibi 59'da Mandzukic, 68'de Thomas Muller ve 76'da Arjen Robben'in golleriyle farka gitti. Yarı final eşleşmeleri 11 Nisan Cuma günü çekilecek olan kuralar sonucunda belli olacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...