Başka Trabzon yok

Başka Trabzon yok

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, takımın kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, "Yıkıcı olmak bize zarar verir" dedi.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, takımın kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, "Bir tane Trabzonspor var, başka takımımız yok. Tabii ki hatalar ve kusurlar eleştirilecektir ama yapıcı olmak gerekiyor. Yıkıcı olmak elimizdeki takımımıza zarar verir. Camia, takımına sahip çıkmalı" dedi. F.Bahçe maçının tamamlanamaması sebebiyle üzgün olduğunu ifade eden Mandıralı, "O maça çok iyi hazırlanmıştık ve iyi de oynuyorduk. Bitmeyen bir maçta 3 puan kaybetmek takımımı, beni çok üzdü. Keşke o maç tamamlansaydı" diye konuştu. Daha önce Kayserispor maçında toplam 109 kilometre koşan bordo-mavili futbolcuların Gençlerbirliği maçında 114 kilometre koşarak bu sezonki koşu rekorlarını kırdığını dile getiren Mandıralı, başta en çok koşan oyuncular Özer Hurmacı ve Bourceanu olmak üzere tüm futbolcuları tebrik etti.
Zokora ve Colman'a af
Geçen hafta Zokora'nın düğününe giden Henrique ve Colman'ı idmana almayan ancak Brezilyalı oyuncuyu affedip G.Birliği maçının 11'ine alan Hami Mandıralı, dün de Colman'ı affetti. Genç teknik adam, sezon ortasında kimseye bilgi vermeden evlenme kararı alan ve tören tarihi konusunda da kimseden izin almayan Zokora'ya da dünkü antrenmanda yer verdi. Mandıralı'nın 2 oyuncusuna da, "Antrenman performansınızla kendinizi affettirin" dediği öğrenildi. nbsp;

MALOUDA DÖNDÜ
Eskişehirspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başlayan Trabzonspor yarı sahada çift kale maç idmanı gerçekleştirdi. Antrenmanda futbolcuların neşeli ve istekli tavırları dikkat çekti. Hafif sakatlıkları bulunan Bosingwa koşunun ardından tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktı. Bu arada eşinin rahatsızlığı sebebiyle Fransa'ya giden Malouda Türkiye'ye döndü. Futbolcu bugün idmanda olacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...