Hugo'ya Gomis tehdidi

Hugo'ya Gomis tehdidi

SPOR Haberleri

Sezon sonunda serbest kalacak Lyon'un forveti, siyah-beyazlıların teklifine sıcak baktı. Yönetim Almeida ile pazarlıkları şimdilik askıya aldı.

Beşiktaş'ta sözleşme uzatıp uzatmayacağı yılan hikayesine dönen Almeida'nın İstanbul'daki kariyeri Fransa'dan gelecek haberlere göre netleşecek. Her fırsatta Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve oynamaya devam etmek istediğini söylemesine rağmen siyah-beyazlı kulübün sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Almeida'nın bu tutumu Beşiktaşlı yöneticileri başka arayışlara yöneltti. Yeni sezonda yıldız isimlerle yola devam etmek isteyen siyah-beyazlılar, geçtiğimiz hafta Lyon'un 29 yaşındaki golcüsü Gomis'le yaptıkları görüşmelerin ardından Almeida ile pazarlıkları yavaşlatma kararı aldı. Sezon sonu Lyon'la bitecek olan sözleşmesinin ardından Fransa'dan ayrılmayı kafasına koyan golcü oyuncunun Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakması da siyah-beyazlıların elini Almeida karşısında güçlendirdi.
2 MAÇTA 1 GOL ATIYOR
Portekizli oyuncuya Dünya Kupası öncesinde bu işin olumlu ya da olumsuz bitirilmesini söyleyecek olan yönetim, kararını bir an önce vermesini isteyecek. Gomis'in olumlu cevabı üzerine Almeida'ya daha makul bir sözleşme sunacak olan siyah-beyazlılar, Fransa'da bu sezon yaklaşık iki maçta bir gol atma başarısı gösteren Gomis'le de ön protokol yaparak işi sağlama alacak. Bu arada Teknik Direktör Slaven Bilic, Ümraniye'de Fenerbahçe kelimesini yasakladı. Derbi karşılaşmasının Torku Konyaspor ile bu hafta oynanacak mücadelenin önüne geçmesine izin vermek istemeyen Hırvat teknik adam, derbiyle ilgili konuşma yasağı koydu. ? Hüseyin EROĞUL

Orman'dan transfer müjdesi nbsp;
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yöneticiler 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği'nin organize ettiği 111. yıl kutlamalarına katıldı. Gecede bir konuşma yapan Orman, Vodafone Arena'nın önümüzdeki sezona yetişeceğini belirterek, Beşiktaşlıları mutlu edecek transferler yapacaklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...