Şampiyonlar Ligi Kupası Atletico Madrid'in!

Şampiyonlar Ligi Kupası Atletico Madrid'in!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde evinde Barcelona'yı yenerek kupanın dışına iten Atletico Madrid istatistiklere göre kupayı kazandı.

Avrupa'nın köklü kulüplerinden Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde kupayı kazanamasa bile kimin kazanacağına karar veriyor.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde sahasında 1-1 berabere kaldıktan sonra deplasmanda 1-0 kaybederek Avrupa'dan elenen Barcelona'nın ilginç bir geçmişi var.

Şampiyonlar Ligi'nde son altı turnuvada iki kere mutlu sona ulaşan Katalan ekibi, kupayı alamadığı dört senede ise şampiyon olan takımlara elenerek ilginç bir istatistik ortaya çıkardı. Manchester United'a 2008 yılında yarı finalde elendikleri dönem ile başlayan bu durum, geçen sezon yine yarı finalde karşılaştığı son şampiyon Bayern Münih'e kadar devam ediyor.

Kupayı kazanamasa bile o senenin şampiyonuna elenme istikrarını devam ettiren Barcelona'nın bu sene temsilcimiz Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'e böyle bir şans getirip getirmeyeceğini göreceğiz. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...