Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Gezi Parkı' raporu

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Gezi Parkı' raporu

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı'nın Gezi olaylarıyla ilgili hazırladığı raporda çarpıcı tespitler var. Olaylar devlete karşı kalkışma olarak nitelendiriliyor.

Gezi Parkı olaylarıyla ilgili bakanlık müfettişlerinin raporu tamamlandı. Bazı gazetelerde yer alan rapora göre, sosyal medyada örgütlenen kitlelerin Gezi Parkı'na akın etmesiyle mukavemetin tahmin edilemeyecek bir noktaya ulaştığı, bu yüzden grupların bastırılabilmesi için yoğun gaz ve su kullanıldığı belirtildi. Raporda, vali, emniyet müdürü ve emniyet görevlileri hakkında incelemeye gerek görülmediği bildiriliyor.

'İNCELEMEYE GEREK YOK'
Raporda, kitlenin büyüklüğü sebebiyle bazı gözaltı ve güç kullanımı işlemlerinin isabetli olmadığı vurgulandı. Daha önce benzeri görülmemiş nitelikteki Gezi olaylarında, vali, emniyet müdürü ve emniyet görevlileri hakkında soruşturma veya incelemeye gerek görülmediği raporda yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...