Demeç savaşlarında son hamle Fenerbahçe'den

Demeç savaşlarında son hamle Fenerbahçe'den

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli kulüp, derbi öncesi ve sonrası yaşananlarla ilgili ezeli rakiplerine ağır göndermelerde bulundu.

Derbi bitti ama Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki kavga devam ediyor. Sahadaki gergin mücadelenin ardından başlayan söz düellosu giderek alevleniyor. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in Melo'nun ceza alması gerektiği yönündeki açıklamalarına cevap veren Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'ün Fenerbahçe'yi de hedef alan ifadeler kullanması karşılıksız kalmadı. Sarı-lacivertli kulüp resmi internet sitesinden yayınladığı "Anlıyoruz" başlıklı bir yazıyla isim kullanmadan Galatasaray'a kinayeli bir cevap verdi. "Derbi sonrası kimi kulüp başkanı ve yöneticileri tarafından doğrudan kulübümüzü ilgilendiren açıklama ve beyanatlar tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir" sözleriyle başlayan yazıda, "Öncelikle belirtmek isteriz ki, bu güzide kulüp yetkililerinin hezeyan ve rahatsızlıklarını anlayışla karşılıyor, gerek bünyelerinde barındırdıkları spor ahlakından yoksun unsurlar ve gerekse bu şekilde kazanmaktan duydukları utancı sonuna kadar paylaşıyoruz" ifadeleri dikkat çekti. nbsp;

'PARALEL' GÖNDERMESİ
Galatasaray'ın açıklamaları için "Yersiz ve gereksiz" vurgusunda bulunan Fenerbahçe, "Bu açıklamaların ebedi dost ve misafirleri Fenerbahçe'nin otobüsünün taşlanmasından dolayı duydukları üzüntü, dost ve misafir bildikleri kulüp oyuncularına ve ailelerine organize bir şekilde yapılan ahlak dışı tezahüratlardan duydukları rahatsızlık, rakip takımı eksik bırakarak yenmek için kurulan kurgudan duydukları pişmanlık, sahaya yansıttıkları tüm bu spor ve ahlak dışı olumsuzluklara ortak olan hakem hatalarından duydukları utanç, rakiplerinin acılı gününde saygı duruşunu bile çok gören kendi taraftarlarına duydukları nefret sebebiyle yapıldığını biliyor ve anlıyoruz. Yoksa; her sıkıştıklarında sözde şike yan yoluna girecek bir 'paralellikte' bir kulüp ve yönetim anlayışında olmadıklarını da tahmin ediyoruz. Bu nedenle kazanırken kaybetmenin yokluğunu ve dayanılmaz acısını yaşayan rakibimizin bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu buradan bir kez daha tüm kamuoyuna deklare ederiz" sözlerine yer verildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...