Telefondan Facebook'a girenler mesaj atamayacak!

Telefondan Facebook'a girenler mesaj atamayacak!

GÜNDEM Haberleri

Mobil Facebook'ta mesaja veda edin. Facebook'un iOS ve Android için sunduğu mobil uygulama çok yakında önemli bir güncellemeden geçecek.

Telefondan (Mobil) Facebook'a girenler mesaj atamayacak mı? Facebook'un iOS ve Android için sunduğu mobil uygulama çok yakında önemli bir güncellemeden geçecek. Bundan sonra bu uygulama üzerinden mesaj gönderip almak mümkün olmayacak.Facebook'ta mobil cihazınızla mesajlaşmak istiyorsanız, kısa bir süre sonra tek seçeneceğiniz Facebook Messenger olacak. Sosyal medya devi, iOS ve Android uygulamalarından mesajlaşma özelliğini yakın zamanda kaldırmayı planladığını açıkladı. Facebook'un "kullanıcılardan tepki almak için verdiği" kararlardan bir yenisi olarak görebileceğimiz bu yenilik bizzat şirket yetkilileri tarafından doğrulandı: "Mobil olarak mesaj alıp göndermek isteyenler, Messenger uygulamasını yüklemek zorunda."Messenger uygulaması, Facebook'un mobil uygulamasından daha iyi bir anlık sohbet arayüzü sunuyor. Buna karşın bu uygulama için farklı ayarlamalar ve farklı bir arayüz kullanılıyor. Bu da tek bir kullanıcı deneyimi için iki adımlı bir uğraş anlamına geliyor. Avrupa'da şimdiden bazı kullanıcıların görmeye başladığı güncelleme, yakın zamanda kademeli olarak tüm kullanıcılara uygulanacak.
(ShiftDelete.Net)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...