Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galaxy S5 Active'den sızıntı var!

Galaxy S5 Active'den sızıntı var!

TEKNOLOJİ Haberleri

Gerçek olup olmadığı tartışılan telefon, kendini internette canlı canlı işte böyle gösterdi!

Samsung Galaxy S5, su ve toza dayanıklılık özellikleriyle geldiğinden, bu sene yeni bir Active modelinin tanıtılmasına şüpheyle bakıyorduk. Ancak Galaxy S5 Active, internette ortaya çıkan videolarda kendini göstermiş olabilir.

Videoda görünen telefon, geçen senenin Galaxy S4 Active modeline birçok yönden benziyor. Sudan korumaya yönelik arka kapak ise dikkat çeken değişiklikler arasında. Samsung, bu kez Active modelinin teknik özelliklerinde kısıntıya gitmemiş görünüyor. Sızıntıya göre telefon, 16 megapiksellik bir kamera ve kalp ritmi sensörüyle geliyor. Videoyu yayınlayan TK Tech News'a göre ekran, 1080p'den daha keskin bir görüntüye sahip, ancak Samsung'un Galaxy S5'tekinden daha iyi bir ekran kullanma olasılığı bizce düşük.

Galaxy S5 Active'den sızıntı var!

Telefonun ön yüzündeki fiziksel düğmeler, yerlerini koruyorlar. Videoda görünen modelin, üretim modeline ne kadar yakın olduğunu tahmin etmek ise güç.

Chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...