Diego Ribas'dan Fenerbahçe ve Arda açıklaması!

/ Kaynak: DHA
Diego Ribas'dan Fenerbahçe ve Arda açıklaması!

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe KAP'a bidirerek görüşmeler yaptığını açıkladığı Brezilyalı yıldız Diego Ribas kafalarda soru işareti bırakan önemli açıklamalarda bulundu.

Diego Ribas takımı Atletico Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağı final karşılaşması öncesi gazetecilerin karşısına geçerek Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı konularını reddetti. Ribas, "Gelecekte ne olacağından emin değilim. Herkes bu kulübü ne kadar sevdiğimi biliyor. Atletico Madrid ve Simeone bu kulübe gelmem için ne kadar fedakarlıkta bulunduğuna şahitsiniz. Bu kulüp için en iyisini yapmaya devam edeceğim. Ama ilerki zamanlarda neler olur garanti veremem. Herkez Lizbon'daki final maçına konsantre olmuş durumda, Daha sonra olasılıkları gözden geçiririz " açıklaması yaptı.


Fenerbahçe'ye transferi hakkında Arda Turan ile konuşup konuşmadığı sorusunu yanıtlayan Diego, "Arda ile bu konuda hiç konuşmadım. Önümüzdek Şampiyonlar Ligi finali var. Atletico ile durumum ne olacak bilmiyorum. Bazı alternatiflerim var. Lizbon'daki finalden sonra kararımı vereceğim" dedi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...