Beşiktaş'tan flaş Fernandes açıklaması, KALIYOR mu?

Beşiktaş'tan flaş Fernandes açıklaması, KALIYOR mu?

SPOR Haberleri

Önder Özen'den flaş bir açıklama geldi. Özen, durumu diller dolanan futbolcuları Manuel Fernandes'in gidip gitmeyeceği hakkında son noktayı koydu.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, 3'ü yabancı, 4 futbolcu transfer edeceklerini söyledi. Özen, geride kalan sezonda da dört futbolcunun kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Önder Özen, Manuel Fernandes konusunda, başkan Fikret Orman'ın son açıklamalarına değindi. "Başkan bana Fernandes'i satalım demedi. Ben böyle bir şey duymadım" diyen Önder Özen, Portekizli futbolcunun kalması yönünde de karar belirtmediğini vurguladı.Özen transfere 11 milyon euro ayırdıklarını belirterek "Listemizdeki 5 önemli oyuncudan Cenk Tosun alındı. Şimdi 3'ü yabancı olmak üzere 4 oyuncu daha alacağız" dedi.Serdar Kurtuluş, Sezer Öztürk ve Eneramo transferlerinden dolayı pişman olduğunu belirten Özen, Dany transferinin kendi hatası olduğunu söyledi. Özen, 1-1'lik Fenerbahçe maçıyla şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitirmelerine rağmen, camiada "1 puan kazandık" algısının oluştuğunu söyledi.Zaman zaman futbolcuları cep telefonlarından görüntülü arayarak kontrol ettiğini belirten Beşiktaş'ın futbol direktörü, aldığı tüm önlemlere rağmen, kamuoyuna yansıyan disiplinsizliklerin, camianın algısından kaynaklandığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...