O amca serbest kaldı

/ Kaynak: İHA
O amca serbest kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

9 yaşındaki kızı 'Ben senin amcanım' diyerek zorla kaçırmak istediği iddia edilen kişi suçlamaları kabul etmezken, ifadesi sonrası serbest kaldı.

Konya'da okula gitmek için evinden çıkan 9 yaşındaki kızı 'Ben senin amcanım' diyerek zorla kaçırmak istediği iddia edilen kişi suçlamaları kabul etmezken, alınan ifadesi sonrası serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi Yaralı Caddesi üzerinde yanındaki arkadaşı ile birlikte bir markete sığınan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi R.S. bir şahsın, "Ben senin amcanım gel seni araba ile okula götüreyim" diyerek zorla arabaya bindirmeye çalıştığını iddia etti.Kız çocuğunu ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis A.P.'yi (40) gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen A.P. olay saatinde mahallede oturan kız kardeşini ziyaret etmek için belirtilen adres çevresinde bulunduğunu ileri sürdü.
A.P.'nin kaçırılmak istendiğini iddia eden kızın eski komşuları olduğu ve komşuluk ilişkilerinden dolayı şahıs ile kızın ailesi arasında husumet bulunduğu öğrenildi. 2 yıl önce apartmandan ayrılan A.P., Cumhuriyet Savcısının talimatıyla alınan ifadesi sonrası polis merkezinden serbest bırakıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...