Galatasaraylı yıldızdan şok istek! 'Bırakın gideyim'

Galatasaraylı yıldızdan şok istek! 'Bırakın gideyim'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Chedjou'nun gönderilmesi konusunda kolaylık sağlanmasını istediği belirtildi.

Drogba ve Burdisso ile yollarını ayıran Aslan'da Lucas Ontivero da kiralanırsa kadroda 7 yabancı kalacak. Bruma, Dany ve Amrabat'ın dönmesiyle sayı 10'a çıkıyor. Futbol Federasyonu'nun Süper Lig'de yeni sezonda uygulanacak yabancı oyuncu kuralını 5+3 olarak belirlemesi, sözleşmeli 11 yabancı oyuncusu bulunan G.Saray'ı zora soktu. Sarı-kırmızılı takımda Drogba ve Burdisso'nun kiralık sözleşmelerinin bitmesine rağmen halen kadroda 11 yabancı oyuncu bulunuyor. Bu isimler Muslera, Chedjou, Telles, Eboue, Felipe Melo, Sneijder, Hajrovic, Ontivero, Bruma, Amrabat ve Dany... Mancini'nin bir stoper ve forvet takviyesi istediği düşünülürse Aslan'ın en az 5 yabancısını göndermesi gerekiyor.
CHEDJOU: BENi BIRAKIN
Yeni sezon için takımda düşünülmeyen isimlerin başında Ontivero, Dany, Amrabat ve Eboue geliyor. Ontivero kendini geliştirmesi için kiralanacak. Geçen sezonun ikinci yarısını Malaga'da geçiren Amrabat için İspanyol ekibi ve Olympiakos ile görüşmeler sürüyor. Kiralık gittiği Beşiktaş'tan dönen Dany ile bu sezon çok şans bulamayan Eboue'den ise takım bulmaları istendi. Son yolcu için Chedjou'nun ismi geçiyor. Kamerunlu oyuncunun da ayrılmak istediği ve yöneticilerle bırakılması konusunda konuştuğu belirtiliyor. Yönetimin, iyi bir teklif gelirse Muslera'yı da satabileceği ifade edildi. (Kaynak: Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...