Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Roberto Carlos'tan Arda Turan'a büyük övgü!

/ Kaynak: İHA
Roberto Carlos'tan Arda Turan'a büyük övgü!

SPOR Haberleri  / İHA

Roberto Carlos, Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak final maçında eski takımı Real Madrid'i destekleyeceğini açıkladı

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak final karşılaşmasında uzun yıllar formasını giydiği eski takımı Real Madrid'i destekleyeceğini söyledi. Carlos, Atletico Madrid'de oynayan Arda Turan'ın Türk futbolunun en büyük ismi olduğunu da belirtti. Carlos, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Portekiz'in başkenti Lisbon'da oynanacak Real Madrid-Atletico Madrid maçını herkes gibi kendisinin de heyecanla beklediğini vurguladı.
Her iki takımın da finale zorlu bir süreçten geçerek ve hak ederek geldiğini dile getiren Carlos, final maçında uzun yıllar formasını giydiği Real Madrid'i destekleyeceğini kaydetti. Carlos, maçın sonucunu merakla beklediğini ifade ederek "Değişik bir maç olacak. Atletico Madrid de çok iyi bir takım. Bir tarafta tarihinde çok ciddi Şampiyonlar Ligi deneyimi olan ve 9 defa şampiyonluk kupasını kaldırmış bir takım, öbür tarafta ise Şampiyonlar Ligi'nde daha az deneyimli ama her an sürprizler yapabilecek bir takım var. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum" diye konuştu. Atletico Madrid'in bu yıl önemli bir çıkış yaptığını, çok kaliteli futbolculara sahip olduğunu aktaran Carlos, bunlardan birinin de Arda Turan olduğunu belirterek, "Arda bence şu anda Türk futbolunu en büyük ismi, en büyük Türk futbolcusu. Onun gibi bir futbolcu için çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Kendisi söylenmesi gereken her şeyi zaten sahada söylüyor. Bu durum Türk futbolu için çok mutluluk verici" dedi.
- Sivasspor'un yeni stadı
Carlos, yapımı devam eden yeni stadın tamamlanması durumunda gelecek sezonun ikinci yarısından itibaren kırmızı-beyazlı ekibin maçlarını orada oynayacağını dile getirerek, "Şu anki stadımız evimiz gibi oldu. Sivas gibi bir şehir, Sivasspor gibi bir kulüp, bence her zaman daha iyi, yeni ve modern statları hak ediyor" ifadesini kullandı. Daha önce yeni stadın açılışında Real Madrid'i Sivas'a getirmek istediğini açıkladığını anımsatan Carlos, bu düşüncesini hayata geçirmeye çalışacağını belirtti. Carlos, yeni sezonda yeni statta güçlendirilmiş kadroyla mücadele etmek istediklerini sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...