Başbakan'dan 'Cumhurbaşkanlığı' açıklaması

Başbakan'dan 'Cumhurbaşkanlığı' açıklaması

Politika Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhurbaşkanı seçimi için önümüzde 2 buçuk ay gibi kısa bir süre kaldı, Cumhurbaşkanı adayımızı yakında açıklayacağız" dedi

Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor. Cumhurbaşkanlığı seçimiiçin 2.5 aylık süre kaldığını ve her kesimle istişarelere devam ettiklerini söyleyen Erdoğan, kamuoyu araştırmalarının da tamamlandığını söyledi. Son değerlendirmeleri yaparak kararlarını vereceklerini söyleyen Erdoğan, "Kararımız en isabetli karar olacaktır. Bir kaosa fırsat vermeyeceğiz. Ayrıca cumhurbaşkanlığı seçimi 2015 seçimlerinin de işaret fişeğidir. Sacede cumhurbaşkanını seçmeyeceğiz, 2015'in de işaret fişeklerini hep beraber ateşleyeceğiz... Onlar çatıyla uğraşsınlar, o çatı 30 Mart'ta uçtu gitti zaten. Biz güçlü zemine sahip, temelleri sağlam binamızı inşa ettik, ediyoruz. Onların cumurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili umutlarını şimdiden kaybederek yürüdüklerini görüyoruz. CHP ve MHP tabanı ile diğer partilerin tabanları da hiç kaygılanmasınlar. AK Parti'nin adayı, 77 milyonu kucaklayan bir aday ve cumhurbaşkanı olacaktır" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...