Olcan Adın 6 milyon euro

Olcan Adın 6 milyon euro

SPOR Haberleri

Tecrübeli oyuncuyla Milli Takım kampının ardından masaya oturacak olan bordo-mavililer bu rakamın altında gelecek teklifleri geri çevirecek.

Transfer döneminin gözdesi haline gelen Olcan Adın'la ilgili olarak Trabzonspor Yönetimi yol haritasını belirledi. Tecrübeli yıldızla milli takım kampı sonrası masaya oturacak olan bordo-mavililer, gelen teklifleri birlikte değerlendirecek. Galatasaray ve Beşiktaş'ın kadrolarına katabilmek için yoğun çaba sarf ettiği yıldız oyuncuyu ucuza kaptırmak istemeyen Trabzonspor Yönetimi, Olcan için 6 milyon avroluk bonservis bedeli belirledi. Yönetim bu bedel veya buna eş değer bir takas teklifi karşısında Olcan'ın satışına onay verecek. nbsp;
GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'IN OLCAN ADIN SAVAŞI nbsp;
G.Saray'ın Olcan için 3 milyon avronun yanı sıra Umut ve Yekta'yı önerdiği, Beşiktaş'ın ise 2 milyon avronun yanı sıra Serdar ve Mustafa Pektemek'i teklif ettiği öğrenildi. "Değerini bulduktan sonra satılmayacak oyuncu yoktur" diyen Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal, "Olcan'la yola devam etmeyi istiyoruz ancak gelen teklifler ve oyuncunun tercihleri de kararımızda belirleyici olacak" ifadelerini kullandı. gt; Gökmen ŞAHİN - Trabzon (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...