Polis, çocuk göstericileri böyle uyardı - İZLE

Polis, çocuk göstericileri böyle uyardı - İZLE

GÜNDEM Haberleri

Okmeydanı'nda gerginlik devam ederken polis, kendisine taş atan çocuk yaşta göstericileri zırhlı araçtan hoparlörle anons yaparak uyardı.

30 yaşındaki Uğur Kurt'un Okmeydanı Cemevi önünde başına isabet eden kurşunla ağır yaralanmasının ardından başlayan olaylar devam ediyor. Sokaklarda barikat kurup polise taş ve şişe atan eylemcilere, polis TOMA'dan tazyikli su sıkarak ve gaz bombalarıyla müdahale etti.

Bu arada, zırhlı araçtan hoparlörle anons yapılarak, çocuk yaştaki göstericilerin dağılması istendi. Polis, eylemcilere, "Evlerinize gidip ders çalışın... Küçük çocuklar, lütfen ayrılın buradan. Onların velilerine, abilerine sesleniyorum: Lütfen bu çocukları burada kullanmayın. Bu çocuklar ders çalışacak çocuklar. Şu anda bu çocukların evde olması gerekiyor. O küçük çocukları lütfen buradan yollayın" diye seslendi.

Göstericilerin taş atmayı sürdürmesi üzerine, polis gruba tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale etti. Bölgedeki gerginlik devam ediyor...
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...