Fenerbahçe, Stoch için son kararını verdi!

Fenerbahçe, Stoch için son kararını verdi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin PAOK'a kiraladığı Stoch'un sarı lacivertli takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Sarı lacivertliler Stoch için son kararını verdi.

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'de gözler transfer dönemine çevrildi. Diego'nun transferini büyük ölçüde bitiren ve kamuoyuna hafta başında açıklaması beklenen sarı lacivertlilerde yeni gelişmeler yaşanıyor. Ersun Yanal, Slovak futbolcu Miroslav Stoch konusunda kesin kararını verdi. Yanal kararını verdi. Sezon başında Yunanistan Ligi takımlarından PAOK'a kiralanan Miroslav Stoch, iyi bir sezon geçirmişti. Teknik direktör Aykut Kocaman ile yıldızı bir türlü barışmayan Miroslav Stoch, PAOK'ta başarılı bir sezon geçirdi. Kiralık olarak oynadığı PAOK'tan Fenerbahçe'ye dönen Stoch için son karar verildi. Başta PAOK vbirkaç Rus kulübünün transfer teklifinde bulunduğu Miroslav Stoch, kesin olarak sarı lacivertli takımda kalacak. Ersun Yanal'ın yeni kadro planlamasında düşündüğü Stoch, Diego ile birlikte hücum hattına yakın oynayan orta sahanın önemli isimlerinden biri olacak. Moussa Sow'a gelen çok özel tekliflerin ardı arkası kesilmezken, Senegalli yıldızın takımdan ayrılması durumunda Miroslac Stoch ilk 11'deki yerini de neredeyse garantileyecek. (Kaynak: Eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...