Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kıbrıs'tan Beşiktaş'a kötü haber! Seribaşı işi askıda...

Kıbrıs'tan Beşiktaş'a kötü haber! Seribaşı işi askıda...

SPOR Haberleri

Güney Kıbrıs Futbol Federasyonu, AEL-APOEL maçının en baştan tekrarlanmasına karar verdi.

Tekrar maçında AEL yenilmezse şampiyon olacak ve bu durumda Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'de seribaşı olamayacak. Güney Kıbrıs Futbol Federasyonu, Türkiye'de de merakla beklenen kararı açıkladı: AEL-APOEL maçı baştan tekrar oynanacak. AEL'in ev sahipliğinde Limasol'da geçen haftasonu oynanan maç 51. dakikada hakem tarafından tatil edilmişti. APOEL, maçın lehlerine hükmen tescil edilmesini bekliyordu. Böyle bir karar APOEL'i şampiyon yapacak; Beşiktaş'ın da Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda seribaşı olmasını sağlayacaktı. Çünkü Beşiktaş'ın yer aldığı kulvara puanı daha düşük olan AEL gelecekti. Tatil kararına AEL tribününden atılan yabancı maddelerle APOEL'in Brezilyalı futbolcusu Kaka ve takım doktorunun yaralanarak hastaneye kaldırılmaları yol açmıştı. nbsp;AEL ise maçın kaldığı yerden devam etmesini istiyordu. Federasyonun "Maç en baştan tekrar oynanacak" kararını 5-2 oy çokluğuyla aldığı ifade edildi. AEL kaptanı Marios Nicolaou, APOEL'den Constantinos Charalambides (kaptan), Marios Antoniades, Pieros Sotiriou ve Nektarios Alexandrou Güney Kıbrıs'ın Salı günü Saitama'da Japonya ile oynayacağı özel milli maç için Perşembe günü takımla adadan ayrıldılar. Bu futbolcuların geri çağrılıp maçın çabuk oynatılması da gündemd. Ancak Güney Kıbrıs gazetelerine göre karşılaşma 4 Haziran'da Larnaka'da oynanacak. nbsp;
nbsp;
İHTİMALLER...
Maçı APOEL Kazanır ve şampiyon olursa 3. ön elemede torbalar şöyle olacak:
SERİBAŞLARI: Zenit (Rusya), Lille (Fransa), Standart Liege (Belçika), Kopenhag (Danimarka), BEŞİKTAŞ
SERİBAŞI OLMAYANLAR: Dnipro (Ukrayna), AEL (G.Kıbrıs), Fejenoord (Hollanda), Panathinaikos (Yunanistan), Grasshoppers (İsviçre)
nbsp; nbsp;
AEL yenilmez ve şampiyon olursa ise torbalar şu şekilde olacak:
SERİBAŞLARI: Zenit (Rusya), Lille (Fransa), Standart Liege (Belçika), Kopenhag (Danimarka), APOEL (G.Kıbrıs)
SERİBAŞI OLMAYANLAR: Dnipro (Ukrayna), BEŞİKTAŞ, Fejenoord (Hollanda), Panathinaikos (Yunanistan), Grasshoppers (İsviçre)
(ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...