Trabzonspor'dan Olcan'a ilginç teklif!

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'dan Olcan'a ilginç teklif!

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un Olcan Adın'a, "İmzayı at, seni ne kadar istiyorlar bizde görelim sende gör." teklifinde bulunacağı ileri sürüldü...

Transferin flaş ismi Olcan Adın konusunda Trabzonspor'un uyguladığı taktik yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bordo-mavili kulüpte mutsuz ve keyifsiz bir görüntü veren oyuncuyla, Milli Takım kampı sonrası masaya oturacak olan Trabzonspor yönetimi, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuyla önümüzdeki sezonlar için vereceği bedelleri sunacak. Olcan Adın tarafından Karadeniz ekibinin sunmuş olduğu rakamları, diğer takımların sunacağı rakamlarla kıyaslayacak ve buna göre bir yol haritası belirleyecek. Trabzonspor yönetimi, Olcan Adın için bütün imkanlarını zorlayacak. Bordo-mavili takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncunun transferini ucuza kapatmayı planlayan Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki rekabet sürerken, Karadeniz ekibi ise sunacağı şartlar karşısında gitmeyi kafasına koyması halinde Olcan'a, "İmzayı at, seni ne kadar istiyorlar bizde görelim sende gör. Hem üzerinde emeği bulunan takımın kazansın hem de sen kazan" diyerek Olcan'a alternatif bir anlaşma şartı sunacağı ileri sürülüyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...