Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü markanın sahibi neden ölmek istedi?

Ünlü markanın sahibi neden ölmek istedi?

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş Balmumcu'da 50 yaşlarında bir adam elinde silahı ile intihar girişiminde bulunuyor.

Polisin intihar girişiminde bulunan şahsı ikna çabaları devam ediyor. Cuma günü iş çıkış saatine de gelen olay nedeniyle Barbaros Bulvarı'nda yoğun bir trafik oluştu. nbsp;Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda Balmumcu mevkinde bulunan bir benzin istasyonunda intihar girişiminde bulunan 50 yaşlarındaki bir adam ikna edilmeye çalışıyor. Şahıs elindeki silahı göstererek "İntihar edeceğim" diyerek bağırdı. nbsp;Olaydan dolayı Zincirlikuyu'dan Beşiktaş'a inen cadde üzerinde yoğun bir trafik oluştu.

OĞLU GELDİ

İntihar girişiminde bulunan şahsın kimliğinin tespit edilmesinin ardından yakınlarına ulaşılarak haber verildi. Bektaş Özbek'in oğlu Barış Özbek olay yerine gelerek babasını sakinleştirdi. Bektaş Özbek oğlunun gelmesinin ardından eylemine son verdi.

BEKTAŞ ÖZBEK KİMDİR?

Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Sevenhill, 1998 yılında İstanbul'da tekstilci Bektaş Özbek liderliğinde kuruldu. Sevenhill, yaklaşık 1400'den fazla çalışanı ve 70'den fazla mağazası bulunan İstanbul merkezli hazır giyim markası.

nbsp;Ünlü markanın sahibi neden ölmek istedi?
nbsp;Ünlü markanın sahibi neden ölmek istedi?




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...