Okmeydanı'nda müdahale

/ Kaynak: İHA
Okmeydanı'nda müdahale

YAŞAM Haberleri  / İHA

Okmeydanı'nda PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H ile DHKP-C'nin birlikte düzenlemek istediği korsan gösteriye polis müdahale etti.

Şark Kahvesi'nin alt sokaklarında bir araya gelen bölücü terör örgütü PKK'nın gençlik kolları YDG-H ile DHKP-C üyeleri ortak korsan gösteri düzenledi. Ortak eyleme müdahale eden çevik kuvvet ekipleri, taş ve sopalarla saldıran göstericileri TOMA aracından sıkılan tazyikli su ve biber gazıyla geri püskürttü. Müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan yüzleri maskeli göstericiler, burada yol ortasına devirdikleri çöp konteynırları ve tahta parçalarını ateşe verdi. Grubun gösterileri sürerken, polis ara sokaklara girerek göstericileri dağıtmaya çalışıyor.

Gerginliğin hakim olduğu bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin merkezden yapılan telsiz anonslarıyla dikkatli olmaları konusunda sık sık uyarılar yapıldı.

Okmeydanı'nda müdahale

Bağlama çantasından cephanelik çıktı!

Alibeyköy'de bir bağlama çantası içerisinde bulunan 2 pompalı tüfek, 1 tabanca ve 56 merminin nereden geldiği ve hangi amaçla kullanılacağı merak konusu oldu. Silahlar Okmeydanı'nda DHKP-C'li teröristlerin polise karşı devam eden saldırılarında mı kullanılacak? sorusu akıllara geldi.

Eyüp, Alibeyköy Çırçır Mahallesi'nde arama yapan İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüphe üzerine 2 kişiyi durdurdu.

Yaya olan şüpheliler üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramada, şüphelilerden birinin yanındaki bağlama kılıfının içinde 2 pompalı tüfek ve 1 tabanca ile 56 fişek bulundu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...