Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uğur Kurt'un kardeşi: Eylem yapmasaydınız ölmeyecekti

Uğur Kurt'un kardeşi: Eylem yapmasaydınız ölmeyecekti

YAŞAM Haberleri

Okmeydanı'nda çatışma yaşandığı sırada cemevinin avlusunda başından vurularak ölen Uğur Kurt son yolculuğuna uğurlandı.

Okmeydanı'ndaki olaylar devam ederken, bir yakınının cenazesine katılmak için geldiği cemevinin avlusunda başından vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt son yolculuğuna uğurlandı.

Uğur Kurt'un tabutunun üzerine Fenerbahçe forması ve kırmızı karanfiller konuldu. Yüzlerce kişi de cenaze aracının arkasından yürüdü.

"EYLEM YAPMASAYDINIZ BENİM KARDEŞİME BİR ŞEY OLMAZDI"

Kurt'un üzerine Fenerbahçe forması örtülen tabutu omuzlarda taşınırken, gruptaki bazı kişiler slogan atmaya başladı. Sloganlara bitkin haldeki Uğur Kurt'un eşi ilk tepkiyi gösterdi.

Kurt ailesi, sloganların susması için işaret etti. Tepkiyi, Uğur Kurt'un kız kardeşi sürdürdü. Acılı kardeş, "Hep sizin yüzünüzden oldu zaten. Eylem yapmasaydınız benim kardeşime bir şey olmazdı" diye bağırdı.

Cenaze namazının ardından, Uğur Kurt'un cenazesi helallik alınmak üzere evine götürüldü. Kurt, gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere memleketi Sivas'ın Hafik ilçesine götürüldü.

ENSONHABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...