Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dava sonuçlandı! Gökçek'e büyük şok!

Dava sonuçlandı! Gökçek'e büyük şok!

SPOR Haberleri

Ankara Asliye 15. Hukuk Mahkemesi'nden Ankaragücü için tarihi bir karar çıktı.

Ahmet Gökçek yönetiminin seçildiği 31.8.2009 kongresinin "Yok hükmünde" sayılmasının ardından, dönemin Ankaragücü başkanı İlyas Ertan Sümer'in, Gökçek yönetiminin kulübü borçlandırma yetkisi aldığı 11.11.2009 tarihli yönetim kurulu kararının iptali için açtığı dava sonuçlandı.

15. Hukuk Mahkemesi kararına göre "Yok hükmünde" sayılan Ahmet Gökçek yönetiminin 11.11.2009 tarihinde yönetim kurulunun borçlanma kararının da geçersiz olduğuna karar verildi. Önceki duruşmada Bilirkişi Raporu okunmuş, Bilirkişi de Ahmet Gökçek yönetiminin Ankaragücü'nün yetkisiz bir şekilde borçlandırdığını onaylamıştı.

Açılan davanın gerekçelerinde 11.11.2009 tarihli yönetim kurulu kararı ile Ankaragücü'nün yetkisiz bir şekilde borçlandırıldığı için transfer yasağı aldığı ve kulübü zarara uğrattığı belirtildi. Ayrıca bu davanın sonuçlanmasının ardından Ahmet Gökçek yönetimi için 11.11.2009 tarihli yetkisiz alınan yönetim kurulu kararı ile kulübün uğradığı zarar için tazminat davası da açılacağı belirtildi.

MEVCUT BAŞKAN MEHMET YİĞİNER DAVAYI GERİ ÇEKMEDİ

Bilirkişi raporunun açıklanması ardından Melih Gökçek ile yakınlığı bilinen Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'in davayı geri çekebileceği konuşuldu. Ancak beklenen olmadı. Ankaragücü adına açılan bu davayı Mehmet Yiğiner geri çekmedi ve dün dava sonuçlanarak kulüp haklı görüldü.

AHMET GÖKÇEK VE YÖNETİMİ YARGITAYA İTİRAZ EDEBİLİR

Ahmet Gökçek ve 16 yöneticisinin Yargıtay'a itiraz etmeleri bekleniyor. Karar Yargıtay'dan da onaylanırsa Ankaragücü yönetiminin Ahmet Gökçek ve yöneticileri için yetkisiz olarak kulübü zarara uğrattıkları için tazminat davası açması gerekiyor.

Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...