Şampiyon Beşiktaş

/ Kaynak: İHA
Şampiyon Beşiktaş

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Ankara İl Özel İdare'yi 26-25 mağlup ederek Hentbol Erkekler Süper Ligi şampiyonu oldu.

Beşiktaş, Play-off final serisi 3. maçında Ankara İl Özel İdare'yi kendi evinde normal süresi 22-22 biten maçın ardından uzatma devrelerinde 26-25 mağlup ederek, 2013-2014 Hentbol Erkekler Süper Ligi şampiyonu oldu. Siyah-beyazlılar, Play-off final serisindeki iki maçta da 24-22 yendiği Ankara İl Özel İdare ile bugün saat 19.00'da Süleyman Seba Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş Hentbol Takımı, bugün oynanan maçta rakibini yenerek 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Siyah-beyazlı takım, şampiyonluk kupasını Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu ve Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin elinde aldı.

Beşiktaş Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, Beşiktaş camiası olarak bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Böyle bir camiada şampiyon olmak güzel. 6. kez üst üste şampiyon olarak bir ilki başardık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Bütün Beşiktaş camiasını kutluyorum" dedi.

Beşiktaş Hentbol Takımı kaptanı Oğuzhan Büyük ise çok zor bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Hakikaten de her iki takım da maçı çok istedi. Ortada bir maç oynandı. Daha sonra sonucunda bize döndü. Çok mutluyuz. Bütün senenin yorgunluğu çıktı. Şimdi seyircimizle birlikte kupamızı kaldıracağız. Her şey onların sayesinde oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Amatör Branşlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan da camia olarak bundan sonraki hedeflerinin, Avrupa'da başarılar yaşamak olduğuna değinerek, "6. şampiyonluğumuzu, büyük taraftarımızla birlikte kutluyoruz. Çok mutluyuz. Tüm oyuncularımıza, teknik heyetimize ve idari kadrolarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra başarılarımız Avrupa'da da devam edecek" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...