Polis şerit çekti, giriş izni yok

/ Kaynak: İHA
Polis şerit çekti, giriş izni yok

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Okmeydanı'nda eylemcilerin bombalı ve silahlı saldırılarına karşın olay bölgesinin çevresine güvenlik şeridi çekildi.

Bölgeye can güvenliği nedeniyle gazeteciler ve vatandaşların girişine izin verilmiyor. Okmeydanı'nda polis ve göstericiler arasında yaşanan çatışmalar sürüyor. Akşam saatlerinden itibaren yeniden bir araya gelerek korsan gösteri düzenlemek isteyen gruplara, çevik kuvvet ekipleri tarafından müdahale edildi. Polis başta çevrede oturan vatandaşlar ve gazeteciler olmaz üzere can güvenliği nedeniyle Fevzi Çakmak Caddesi ile Şark Kahvesi'nin çevresine güvenlik şeridi çekti. Bölgeye sivillerin girişini engelleyen polisin göstericilerin olası bombalı ve molotoflu saldırılarına karşın koruma önlemleri aldığı gözlendi. Şerit dahilinde bulunan göstericiler ile polis arasında süren çatışmalar yer yer sürerken, güvenlik güçlerine taş, sopa, bilye ve havai fişeklerle saldıran gruplar tazyikli su ve biber gazıyla geri püskürtüldü.

Öte yandan, karanlığın bastırmasıyla birlikte polis ekiplerinin ara sokaklardan öte ana caddeler üzerinde yoğunlaştığı gözlendi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...