Kılıçdaroğlu: 'Türkiye'nin geleceği açısından kaygılıyım'

Kılıçdaroğlu: 'Türkiye'nin geleceği açısından kaygılıyım'

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Köşk seçimi istişareleri kapsamında Türkiye Barolar Birliği'ni (TBB) ziyaret etti.

Ziyaret öncesinde TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'yla birlikte soruları cevaplayan Kılıçdaroğlu, İstanbul Okmeydanı'nda yaşanan olaylar üzerinden Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi: "Bugüne kadar bu toplum bölünmedi, Erdoğan bölmeye çalışıyor. Bu toplum çatışmadı, Erdoğan çatıştırmaya çalışıyor. Onun için, bu üslup devam ederse Türkiye'nin geleceği açısından kaygılıyım. Etrafındaki insanların Erdoğan'ı uyarması gerekiyor. Biz ölen gence de, yaralı polise de, Burakcan'a da Berkin'e de sahip çıkıyoruz. Erdoğan ülkeyi ateşe atıyor. Müthiş bir kutuplaşma var. Kullandığı dil ve üslup kabul edilecek gibi değil." nbsp;
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ise "Köşk adaylığı" sorusuna "Teklif gelir, tartışılır. Daha tekliften dahi söz etmiyoruz. Tamamen spekülasyondur" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...