Yürekler yandı! Birbirlerine sarılı bulundular

Yürekler yandı! Birbirlerine sarılı bulundular

YAŞAM Haberleri

Denizli'de bir binanın mutfak olarak kullanılan çatı katında çıkan yangında, babaanne ve iki torunu öldü.

Denizli'de dün tam bir aile dramı yaşandı. Honaz ilçesinde bir evde çıkan yangında, babaanne ve 2 torunu yanarak can verdi. Edinilen bilgilere göre, bir tekstil atölyesinde çalışan 25 yaşındaki Fatma ve 29 yaşındaki Ahmet Akkuş çiftinin Hürriyet Mahallesi, Öner Sokak'taki evlerinde yangın çıktı. İki katlı binanın çatı katının mutfak olarak kullanılan bölümdeki yangını fark eden komşuları, durumu itfaiyeye bildirdi. Ekiplerin alevlere su ile müdahale etmesine rağmen, içeri girdiklerinde yanarak ölen Ecrin (4) ve Hasan Akkuş (3) kardeşlerle babaanne Berrin Akuş'un (50) birbirlerine sarılmış cesetleriyle karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


ANNE KRİZ GEÇİRDİ
Acı haberi alarak olay yerine gelen anne Fatma Akkuş sinir krizi geçirirken, "Keşke çocuklarım değil de ben ölseydim. Yavrularım" diyerek ağlaması yürekleri dağladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...