Kürtaja rağmen hayatta kaldı!

Kürtaja rağmen hayatta kaldı!

YAŞAM Haberleri

İlaçlı kürtajla hayatına son verilmek istenmişti. Şimdi 3 haftalık olan Amelia, annesinin en büyük sevinç kaynağı.

Minik Amelia, annesinin ilaçlı kürtaj denilen yöntemle hayatına son vermeye çalışmasına rağmen dünyaya geldi. İstenmeyen bebek şimdi üç haftalık. İngiltere'de Anthony Hunt ve Shannon Skinner çiftinin çocukları nbsp;Amelia, 1 Mayıs'ta sezaryenle dünyaya geldi. Zamanında çocuğu istemeyen ve düşürmek için ilaçlara başvuran annesi şimdi yaptıklarına bin pişman... Yavrusunu sevgiyle kucaklayan Skinner, "Ona sarılmadan edemiyorum. Şimdi onsuz bir hayat düşünemiyorum. Kürtaja başvurduğum için pişmanım ama Amelia'ya sahip olduğum için asla pişman değilim" diyor. Skinner, ilk çocuğu Lacie'nin doğumunun travmatik olması, yırtık ve iç organlarında parçalanma meydana gelmesi sebebiyle psikolojik travma yaşadığını, bu sebeple hamileliği bitirmeye çalıştığını sözlerine ekliyor. Amelia şimdi sağlıklı görünse de annesinin aldığı ilaçların ileride kalıcı zararlara yol açıp açmayacağı belli değil.

MİNİK AMELIA TURP GİBİ
Kürtaja başvurdukları için bin pişman olan İngiliz çiftin 1 Mayıs'ta dünyaya gelen Amelia adlı bebekleri olduktaça sağlıklı...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...