Necati Trabzon'a doğru

Necati Trabzon'a doğru

SPOR Haberleri

Eskişehirspor ile sözleşmesini fesheden Necati Ateş'in Trabzonspor'la söz kestiği iddia edildi.

Sezonun bitmesiyle birlikte suskunluğa bürünen Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazanmaya başladı. Bordo-mavililerde gönderilecek yabancı oyuncular ile teknik ekibin durumu yavaş yavaş netleşirken, transferde yerli oyunculara ağırlık verileceği öğrenildi. nbsp;Bu kapsamda yönetimin Eskişehirspor'la sözleşmesini fesheden Necati Ateş ile her konuda anlaştığı ileri sürüldü.
Eskişehirspor'dan yıllık 1 milyon 450 bin avro kazanan tecrübeli oyuncu, önümüzdeki sezon alacağı bir milyon avroyu talep ederek kulüpten ayrılmak istediğini iletti. Yönetimin bu isteğe olumsuz yaklaşması üzerine Necati, bu sezondan kalan 400 bin avroluk alacağı için Futbol Federasyonu'na başvurdu. Milli oyuncunun bu hamlesinin taraflar arasındaki ipleri kopardığı ifade edildi. Necati'nin, kırmızı-siyahlılarla olan sıkıntısını giderdikten sonra transferin resmen açıklanması bekleniyor. İki sezondur Eskişehirspor forması giyen ve takımının Türkiye Kupası'nda finale çıkmasında büyük bir katkı yapan tecrübeli golcü, ligde forma giydiği 33 maçta 4, Türkiye Kupası'nda ise 10 maçta 3 gol kaydetmişti. Öte yandan bordo-mavililerin yine Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'le de yakından ilgilendiği ancak yüksek bonservis bedeli sebebiyle bu transferi para ve oyuncu takasıyla çözmeyi planladığı belirtildi. Yine Eskişehirspor'lu Tarık Çamdal'ın da Trabzonspor'un yakından ilgilendiği bir başka oyuncu olduğu ifade edildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...